Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€120 000

Продажба

Къща

ID 83913
Кабиле карта
120 кв.м.
2

Прочети още

Агенция "Явлена", предлага за продажба, уникална къща с двор и басейн, в село на 5 км. от гр. Ямбол, с подход към АМ "Тракия". ОПИСАНИЕ: Двуетажна масивна къща с РЗП: 120 кв. , построена на три нива със следното разпределение: І-во ниво: спалня, коридор, сан. помещение, трапезария с бокс, на ІІ-ро ниво: хол, Вътрешни стълби и тераса водят до трето ниво на което са разположени две спални, санитарен възел и тераси. Изградена е локална система за отопление. Дворното място с площ от 930 кв.м. е озеленен с райграс, изграден басейн с размери: 6 м./12 м. с дълбочина от 2,20 м. и детска част с диаметър от 3,60 м. В двора има изграден гараж с площ от 36 кв.м. с място за два автомобила и допълнителна постройка, състояща се от една стая, санитарен възел и изградена сауна. Имота е в много добро състояние, готов за нанасяне. Отлично поддържан и озеленен двор с изградени допълнителни постройки. ПРЕДИМСТВА: Отличен имот, добре поддържан с изградени басейн, сауна, барбекю и др.

Свържи се с брокер
€3 068

Продажба

Къща

ID 73760
Ботево карта
112 кв.м.
3

Прочети още

Двуетажна къща с двор, в голямо село на 15 км. от гр. Ямбол. Масивна двуетажна къща на гредоред, със застроена площ от 56,00 кв.м., състояща се от по три стаи и коридор на етаж. В двора има построена и стопанска постройка с площ от 56,00 кв.м. Къщата е в добро и запазено състояние, след ремонт на покрива, но има нужда от ремонт. Дворното място е равно и с правилна форма. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в голямо село с училище и детска градина. Имотът се намира в края на селото и е подходящ и за гледане на пчелни семейства.

Свържи се с брокер
€5 800

Продажба

Къща

ID 71548
Меден кладенец карта
89 кв.м.
2

Прочети още

Къща с голям двор в село на 20 км. от гр. Ямбол. Къщата е двуетажна, масивна на гредоред, построена в края на 60 -те години. Състои се от: на първият етаж са разположени механа и складово помещение, на вторият етаж се намират две стаи и тераса от която се открива прекрасна гледка към манастирските възвишения. До къщата е долепена лятна кухня, състояща се от една стая и кухненско помещение, баня и тоалетна на двора. Къщата е разположена в голям двор от 4 400 дка., в който има два кладенеца - единият е с питейна вода, а другият от поливна вода. Двора е ограден от мрежа и ограда и до оградата са посадени около 200 черници и осем ореха. В двора има построена и стопанска постройка с площ от 150 кв.м. Местоположение: намира се на 20 км. от гр. Ямбол, в близост до река и язовир.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3