Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1

Продажба

Други бизнес имоти

ID 100313
Варна - Център карта
2 108 кв.м.

Прочети още

ID: 100313 Само от агенция Явлена! Действащ Хоспис за стари хора с над 2000 кв.м. РЗП и база за около 80 души. Намира се в близост до Варна, Шумен, Бяла, Добрич и други общини. Стаите са с по 3 легла, със самостоятелен санитарен възел, телевизия, локално отопление, столова, всекидневна, лекарски кабинет. Домът разполага с 5 000 кв.м двор за летния сезон. Има невероятна панорама, мястото е тихо и спокойно село и се слави с чистия си въздух и лечебни свойства за асматици и бронхиални заболявания. За повече подробна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1