Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
15 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 15 от 15
Нов €58 000

Продажба

Земеделска земя

ID 125862
Баново карта
6 500 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена има удоволствието да ви представи поземлен имот с правоъгълна форма в село Баново с 57 метра лице на главен асфалтов път, без денивелация. Вид територия: земеделска земя, начин на трайно ползване: Нива, категория 3 (трета). В момента тече процедура до допуск до ПУП. Земята е много подходяща за обработване и в последствие за жилищно или складово строителство. Близост до комуникации. Село Баново се намира на 21 км от град Варна и на 15 км от летище Варна. Граничи с местността Побити камъни. Село Баново има много добре развито лозарство. Почвата е подходяща за отглеждане на много земеделски култури. Животновъдството не е толкова добре развито. Най-вече се развива селски туризъм. Има добре изградена инфраструктура: ежедневен превоз до областния град Варна, ежедневно медицинско обслужване, асфалтирани пътища, електрификация, отлично водоснабдяване, голям и модерен хранителен магазин. Има построен православен храм, има читалище и хотел с ресторант наречен „Комплекс Ваяците“.

Свържи се с брокер
€332 500

Продажба

Парцел

ID 124429
Тополи карта
9 500 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно от Явлена. Уважаеми инвеститори, предлагаме Ви имот с много добри параметри и потенциал, за да разгърнете своите бизнес намерения. Поземленият имот е с площ 9500 кв. м., категория 5 и се намира в непосредствена близост до асфалтов път в промишлената зона на с.Тополи. Даденостите, които има парцела, го правят подходящ за производствена база, търговски скадове, парници, конна база, ТИР паркинг и др. Съгласно общинския устройствен план имаме следните параметри на имота: плътност 60%; кинт 1,5; 35% озеленяване; 1/3 дървета. Наличие на ток, вода, канализация и път. Инвестицията днес е печалба утре.

Свържи се с брокер
€35 500

Продажба

Парцел

ID 119997
Кичево карта
3 600 кв.м.

Прочети още

Парцел с площ 3600 кв.м., находящ се в землището на с.Кичево, на отстояние 250 метра от главния път. Подходящ е за складова база или друг вид бизнес. Има издадено разрешение за строеж на "Стопанска постройка", което може да се ползва при желание на бъдещия собственик. Статутът е на земеделска земя.

Свържи се с брокер
€149 990

Продажба

Земеделска земя

ID 117979
Шкорпиловци карта
8 932 кв.м.

Прочети още

Уважаеми инвеститори, предлагаме Ви имот с много добри параметри и потенциал, за да разгърнете своите бизнес намерения. Поземленият имот е с площ 8900 кв. м. и се намира в непосредствена близост до асфалтов път и на 800 м. по въздух до морския бряг. Даденостите, които има парцела, го прави подходящ за конна база, картинг писта, частен къмпинг и др. При желание от Ваша страна, за по-голяма площ, биха могли да се включат и съседни поземлени имоти за продажба. Инвестицията днес е печалба утре!

Свържи се с брокер
€19 000

Продажба

Парцел

ID 114259
Близнаци карта
919 кв.м.

Прочети още

ID 114259. САМО ОТ ЯВЛЕНА! Описание: Парцел за къща, находящ се в с. Горен Близнак, непосредствено до къщите и в близост до кметството. Локация: В близост до плажовете на р. Камчия. Предимства: Инвестиция и живеене.

Свържи се с брокер
€44 000

Продажба

Парцел

ID 113058
Варна - Галата карта
1 666 кв.м.

Прочети още

Само от ЯВЛЕНА! Предлагаме на Вашето внимание, една прекрасна гледка към морето от кота нула от парцел, находящ се в землището на кв. Галата, местност “Патрабана”. Парцелът е с площ от 1660 кв.м. със статут на земеделска земя /лозе/. В близост има много вили с целогодишно живущи. До мястото има лесен и бърз достъп, което го прави атрактивно с много потенциал за развитие. В съседство, може да се закупи и друг парцел. Направете вашата инвестиция в бъдещето.

Свържи се с брокер
€33 000

Продажба

Парцел

ID 109502
Слънчево карта
585 кв.м.

Прочети още

Равен парцел в с. Слънчево, с площ от 565 кв.м. Парцелът е с ПУП-ПРЗ. Действаща партида за ток, вода на граница. Достъпът до селото е по автомагистралата на 19 км. от Варна. Водоснабдяването в селото се осъществява с централен водопровод.

Свържи се с брокер
€31 170

Продажба

Парцел

ID 112493
Езерово карта
1 501 кв.м.

Прочети още

Продава се парцел, с площ 1 501 кв.м., в с. Езерово, общ. Белослав, с лице 150 метра на крайезерния път Варна - Девня. Подходящ за строеж на къща или промишлен обект. На парцелът има застроени малки постройки, различава се с това, от другите в района, че над тях са разположени далекопроводи, а в района на този парцел не минават такива. Има вода, ток на граница и панорамна гледка към Варненското езеро.

Свържи се с брокер
€30 000

Продажба

Парцел

ID 111193
Близнаци карта
4 498 кв.м.

Прочети още

Предлагаме два парцела, единия с площ 4498кв.м., втория с площ 5345кв.м. в землището на с.Близнаци, местност Белите поляни, на самия главен път Варна-Бургас. Статутът им е на Овощна градина, като има стартирана процедура за ПУП-ПЗ за "ТИР-паркинг, търговски комплекс и други обществено-обслужващи дейности". Разполагат със собствен водоизточник и прекарани кабели за ток в двата парцела. Единия имот е ъглов, има достатъчно голямо лице и на двата пътя. Могат да се закупят заедно и поотделно.

Свържи се с брокер
€270 000

Продажба

Парцел

ID 109922
Водица карта
155 842 кв.м.

Прочети още

Без комисионна от купувача! Явлена Ви представя парцел с площ 155 842 кв.м., функциониращ като рибарник, обслужващ се от складова база и къща. Имотът е ситуиран на 25 км от гр.Варна, в село Водица. Същият се състои от 7 водоема, всеки с площ от 10 до 30 декара, като всеки водоем разполага със захранваща и изпускателна шахта! Водоемите се обслужват от складова база с площ 360 кв.м и двуетажна къща с РЗП 130 кв.м . Предимства на имота: собствен трафопост, трифазен ток, собствено водозахранване, всякакви комуникации, на 25 км от Варна.

Свържи се с брокер
€370 000

Продажба

Парцел

ID 107729
Варна - м-т Ракитника карта
34 000 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание Язовир разположен на 22дек. и земята около него 12дек. Водното съоражение е със нот акт за собственост. Към имота има и изготвен проект за пет къщи,хотелска част с ресторант, рибарник който може да зарибява язовира» Намира се в автентично българско село със собствена атмосфера, заобиколено от красива и екологично чиста природа. В селото има хранителен магазин, малка църква, кръчма. Най-близкото училище и център за медицинско обслужване се намират в гр. Бяла, на 13 км от селото.Селото е напълно електрифицирано и водоснабдено , има покритие на всички мобилни оператори. Ежедневен автобусен транспорт свързва с гр. Варна и околните села. Традиционно местните жители са заети предимно в селското стопанство - земеделие, животновъдство, пчеларство, гъбарство, събиране на билки. Районът предлага отлични условия за развитието на еко, селски и познавателен туризъм както и за практикуване на лов и риболов.

Свържи се с брокер
€33 000

Продажба

Парцел

ID 101424
Горица карта
2 180 кв.м.

Прочети още

Само от Явлена! Парцел с площ 2200кв.м., находящ се в центъра на с. Горица до заведение "Панчо". Има излаз на 3 улици, ток и вода на граница, подходящ за жилищно строителство. Могат да бъдат построени няколко къщи с цел инвестиция. Може и парцела да се раздели и да бъде закупен половината.

Свържи се с брокер
€580 000

Продажба

Парцел

ID 92600
Варна - Западна промишлена зона карта
22 500 кв.м.

Прочети още

ID: 92600. Само от "Явлена". Парцел с площ от 22 500 кв.м. попадащ в зона предназначена за транспортни и логистични дейности. Парцелът е ъглов, с правилна форма. Намира се в м-ст "Налбанка" на 200 метра от главен път.

Свържи се с брокер
€150 000

Продажба

Парцел

ID 70352
Варна - Галата карта
10 000 кв.м.

Прочети още

ID: 70352 ОПИСАНИЕ: Имот с перспектива. Земеделска земя , която по новия градоустроиствен план е в Жм 1- жилищна зона с малкоетажно застрояване в природна среда. В момента е парцел за рекултивация. ЛОКАЦИЯ: В землището на кв. Галата. ПРЕДИМСТВА: Статут на земеделска земя, която е освободена от данъци, носи доходи при използването си и всеки един момент може да се смени статута ѝ.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 15 от 15