Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€105 000

Продажба

Парцел

ID 58247
Варна - МЕТРО карта
1 050 кв.м.

Прочети още

ID: 58247 Парцел с площ от 1050 кв.м. Имотът е ситуиран на комуникативно място, в непосредствена близост до Автомагистрала „Хемус “. Терена попада в устройствена зона за обществено-обслужващи дейности с параметри на застрояване плътност 30%, КИНТ 1,2, озеленяване 50% и височина 10м. На границите на имота има изведени ток, вода и интернет комуникации. Подходящ за построяването на складова база, логистичен или административен център.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1