Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€172 000

Продажба

Други бизнес имоти

ID 95868
Варна - Левски карта
215 кв.м.

Прочети още

САМО ОТ ЯВЛЕНА! ПАРТЕРНО ПОМЕЩЕНИЕ със статут на МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР в близост до УМБАЛ" Света Марина" и Очна клиника "Света Петка". Светло и просторно партерно помещение с два входа, разположено в тухлена сграда с Акт 16, състояние - до ключ. Може да се раздели на две самостоятелни помещения, всяко с отделен вход и мокро помещение. Помещението е с размери 215 кв.м /с общи части/ и може да се обособи в: регистратура с чакалня, 7 отделни медицински кабинета, стерилизационна, манипулационна. Има две оборудвани мокри помещения. Настилки: гранитогрес. Стени и тавани: латекс. Има възможност отделно да се закупи помещение под Медицинския център за разполагане на рентген и подземни паркоместа. Подходящо е за офис, магазин, фитнес зала, Медицински център, лаборатория, аптека, склад за лекарства и медицински изделия, Център за рекреация и рефлексотерапия. Предимства: локация до функциониращи медицински центрове и Университетска болница, район с човекопоток, статут на МЦ

Свържи се с брокер
€2 500 000

Продажба

Хотел

ID 78874
Златни пясъци карта
3 153 кв.м.

Прочети още

Хотелски комплекс от затворен тип, находящ се в к.к. "Златни пясъци". Комплексът е застроен върху терен с площ от 3625 кв. м. и разполага с открит басейн и три подобекта, както следва: подобект 1 - Ррсторант на три нива с разгъната площ 385 кв.м; подобект 2 - кула на осем нива с 6 бр. хотелски стаи и разгъната площ от 100 кв.м; открит летен бар разположен на 4 нива, обособени като открити тераси в централната част на комплекса и разгъната площ от 323 кв.м.; закрит бар с площ от 160 кв.м.; зала за танци и спорт с разгъната площ от 374 кв.м.; подобект 3 - хотел на две нива с разгъната площ от 1811 кв.м., разполагащ с 22 бр. двойни стаи и 4 бр. единични. Комплексът се намира в тих и спокоен район в началото на к.к. "Златни Пясъци", на 5 минути пешеходно разстояние от плажа на местност "Кабакум". Обектът се нуждае от ремонт.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2