Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€25 000

Продажба

Магазин

ID 109289
Варна - Лятно кино Тракия карта
25 кв.м.
1

Прочети още

ID 109289 Помещение със статут на магазин, с чиста площ 20кв.м. Подходящо за търговска дейност, офис, козметично студио или друго според нуждите ви. В близост до главен булевард, удобна локация, с лице към улицата. След основен ремонт, със сменена ролетна щора.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1