Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€500 000

Продажба

Жилищна сграда

ID 82340
Пампорово карта
1 430 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" - Пловдив предлага за продажба ексклузивно самостоятелна сграда с десет апартамента , които се намират в западната част на комплекс "Пампорово". От прекрасния си южен скат се открива невероятна гледка към връх "Снежанка" Цялото селище е оградено от вековни борови дървета, а в южната страна на парцела минава бистър и неукротим поток. Селището е ситуирано от няколко самостоятелни тела по на три и шест етажа с гаражни клетки, сауна, масажен салон, фитнес и др. зали за отдих и развлечения. Апартаментите се разделят на няколко типа: апартаменти с една спалня - 60 - 70 кв.м., апартаменти с две и три спални - 80 - 136 кв.м. Всеки апартамент разполага с тераси, дневна с кухненски бокс, спални и самостоятелен санитарен възел с баня, втора баня с тоалетна. В апартаментите има изградена камина, която създава особен уют и топлина в жилището. Сградата разполага с шест гаражни клетки на партерно ниво, с топла връзка, с автоматична гаражна врата. Чудесна инвестиция!

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1