Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€4 800

Продажба

Земеделска земя

ID 115929
Стойките карта
2 400 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на вашето внимание имоти, от 150 кв.м. до 2400 кв.м. с начин на трайно ползване пасище-мера, находящи се по пътя към Пампорово и по-точно в с. Стойките. Подходящи са за развитие на бизнес, вилно място за отдих и бягство от жегата в града или друго.

Свържи се с брокер
€525 000

Продажба

Земеделска земя

ID 102830
Смолян - Смолян карта
20 940 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти Явлена предлага на вашето внимание земи, които са общо 20 940кв., категория 8, като начин на ползване е една част иглолистна гора,а другите са зелено пасище и ливади,на много добро място,чудесно за инвестиция в близост до Пампорово. Телефон за връзка - 0899167077.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2