Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€33 812

Продажба

Парцел

ID 123036
Кладница карта
428 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага за продажба поземлен имот в землището на с. Кладница, местността "Мочурливец". Намира се в горната част на селото, в съседство с обитаеми имоти, като достъпът е по ул. Цар Самуил. Имотът е с денивелация и предлага изключителна панорама към планината. Площ 428 кв.м.

Свържи се с брокер
€67 260

Продажба

Парцел

ID 123034
Кладница карта
1 122 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага за продажба поземлен имот в землището на с. Кладница, местността "Шуркишевец". Намира се между комплекс Делта Хил и селото с достъп по улица Стадиона. Имотът е слънчев и предлага прекрасни гледки. Площ 1122 кв.м.

Свържи се с брокер
€139 722

Продажба

Парцел

ID 122975
Кладница карта
2 410 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага за продажба поземлен имот в землището на с. Кладница, местността "Краище", с лице 137 м на пътя за комплекс Делта Хил. Имотът е слънчев, равен и предлагащ прекрасни гледки. Площ 2410 кв.м.

Свържи се с брокер
€142 336

Продажба

Парцел

ID 122875
Кладница карта
2 225 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага за продажба поземлен имот в землището на с. Кладница, местността "Обеля", с лице 130м на пътя за комплекс Делта Хил. Имотът е слънчев, равен и предлагащ прекрасни гледки. Площ 2225 кв.м.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5