Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
4 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 4 от 4
€230 000

Продажба

Земеделска земя

ID 122321
Септември карта
93 000 кв.м.

Прочети още

Явлена продава 93 декара лозя с разработен бизнес в района на община Септември, обработвано, изорано, вързано, направено на рамена, сортовете грозде са армира, русалка и болгар, има и капково напояване. 70 дка лозе и 23 дка обработваема земя. Възможност за закупуване към лозята трактор Kubota с цялостен инвентар. Обработва се и в момента.

Свържи се с брокер
€5 000

Продажба

Земеделска земя

ID 121870
Паталеница карта
409 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена представя на вашето внимание земеделска земя, начин на трайно ползване : нива, категория на земята 4, с площ от 409 кв.м. в с. Паталеница, местност Маховица. Страхотна гледка към Родопите. Отлична локация за съботно-неделни пикници.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 4 от 4