Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€142 000

Продажба

Производствена база

ID 68588
Батак карта
2 999 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание произведствена база находяща се в индустриалната зона на гр. Батак с площ 3000 кв. м. отстояща на 60 км. от гр. Пловдив, на 36 км. от гр. Пазарджик и на 130 км. от гр. София. В имота има разположени три отделни сгради : Първата основна е със статут на гараж - автосервиз със ЗП 240 кв. м. Втората сграда е предназначена за дървопреработващ цех с ЗП 288 кв. м. Третата е с ЗП 75 кв. м. със статут на гаражи. В основната сграда има разположена административна част състояща се от 3 кабинета, стая за почивка с баня и тоалетна. Базата е подходяща за дървопреработващо предприятие, бетонов и варов център и всякакъв вид производствена дейност. Офертната цена е без ДДС.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1