Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€79 200

Продажба

Парцел

ID 69225
Сарая карта
3 300 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание УПИ с площ 3300 кв. м. със статут - "Търговия и услуги" в землището на с. Сарая , община Пазарджик, област Пазарджик находящ се на пътната отсечка между гр. Пазарджик и магистрала Тракия, на първа линия с лице 60 м. Имотът е подходящ за всички видове търговски дейности и обществени услуги. Цената е с ДДС.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1