Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€33 800

Продажба

Земеделска земя

ID 89531
Дупница карта
5 503 кв.м.

Прочети още

Районът, в който се намира имота, представлява екологична зона на гр.Дупница, в непосредствена близост до парк „Рила“, най-новият и модерен парк в България. В районът са изградени пътна инфраструктура с трайна настилка, електрификация, водопровод и канализация. Достъпът до обекта се осъществява посредством път без асфалтово покритие, представляващ отклонение от около 400 м. от главна улица.

Свържи се с брокер
€224 000

Продажба

Земеделска земя

ID 73066
Бараково карта
5 600 кв.м.

Прочети още

Имот с лице от 92 метра на главен път Е-79, на изхода на гр. Благоевград в посока София. Правилна правоъгълна форма, равнинен, В близост до имота са изградени, канализация, водопровод и трафопост, с възможност за електрозахранване.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2