Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1

Продажба

Офис / Административна

ID 74108
Кюстендил - Център карта
1 533 кв.м.

Прочети още

"Явлена" има удоволствието да представи на вниманието Ви, търговско - административна сграда, разположена на главната търговска улица в гр. Кюстендил. Сградата е строена през 70 - те години, но е основно ремонтирана и обновявана през 2005 г., с подменени инсталации и работещ асансьор, алуминиева дограма и чилър система за отопление и охлаждане. Партерното ниво на имота е с голямо лице към основния булевард, което в момента се ползва като шоурум. Етажите от втори до шести имат отделен вход и всеки от тях е с площ от по 250 кв.м, с различно архитектурно разпределение на всеки от тях. Сградата има и светъл сутерен, който се ползва като работилница, с площ от 54 кв.м, както и "котелно", което понастоящем се ползва като склад, с отделен вход и площ от 100 кв.м.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1