Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€126 540

Продажба

Земеделска земя

ID 120839
Рогачево карта
6 327 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена Ви предлага за продажба земеделска земя с площ от 6 327 м2, 4-та категория. Има възможност за урегулиране на парцела, в близост до главен път Варна - с.Оброчище. Парцелът е равен, с лесен достъп, което го прави идеален за построяване на голяма къща или вилно селище от затворен тип. Също така може да бъде разделен на няколко самостоятелни УПИ (урегулирани поземлени имоти). Има възможност за изграждане на фотоволтаична централа. Село Рогачево е разположено на 28 км северно от гр. Варна, на 7 км от плажовете на Кранево и 12 км от к.к.Албена. Районът предоставя прекрасна комбинация от море и планина, изключително чист въздух и много слънчеви дни.

Свържи се с брокер
€140 000

Продажба

Парцел

ID 82987
Добрич - Дружба 1 карта
11 750 кв.м.

Прочети още

ID:82987 Само от Явлена! Зем. земя 3- та категория с възможност за смяна на статут. Парцелът е с лице на пътя Добрич - Албена в зона с изградена инфраструктура. В съседство с търговски вериги "Мосю Бриколаж", "Техномаркет" и др. Подходящ за хипермаркет, търговски и спедиторски център, склад . Лице на основен път.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2