Предлагаме висококвалифицирани услуги и посредничество при продажба на апартаменти. Имаме офиси на територията на цялата страна, а с yavlena.com нашите услуги са още по-леснодостъпни от всяка точка на света.

Знаем колко емоционално подхожда българинът към продажбата на дома си и се стараем да облекчим този процес с компетентни съвети и професионална помощ при оценката, огледите, търсенето на подходящи клиенти, събирането на документация и изповядването на сделката.

Разглеждайки нашите оферти за продажба на апартаменти, ще установите, че разнообразието е голямо. Както по местоположение, така и по квадратура, вид на строителството, година на строеж, етаж, обзавеждане и т.н.

Имаме над 4000 оферти за продажба на апартаменти.

Продажба на апартаменти в сърцето на София, на морския бряг във Варна и Бургас, в Пловдив, Стара Загора, Шумен, Велико Търново, Ямбол, Сливен, Благоевград.

Ако имате апартамент за продажба и искате да вземете най-добрата цена за него – потърсете ни.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€70 990

Продажба

Тристаен апартамент

ID 99843
Варна - Левски карта
64 кв.м.
1
2

Прочети още

ID:99843 Представяме Ви преустроен тристаен панелен апартамент, състоящ се от коридор, две спални с излаз на тераса и дневен тракт с кухненска част и маза. Жилището е в отлично състояние, обзаведено и готово за нанасяне. Сменени са подовите настилки, ел. и ВиК инсталации, ПВЦ дограма, направени вътрешни и външни изолации. Сградата е с много добра локация, в непосредствена близост до бул.Левски, Технически университет и автобусни спирки. Възможност за паркиране около сградата. Изложението е североизток/югозапад.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1