Предлагаме висококвалифицирани услуги и посредничество при продажба на апартаменти. Имаме офиси на територията на цялата страна, а с yavlena.com нашите услуги са още по-леснодостъпни от всяка точка на света.

Знаем колко емоционално подхожда българинът към продажбата на дома си и се стараем да облекчим този процес с компетентни съвети и професионална помощ при оценката, огледите, търсенето на подходящи клиенти, събирането на документация и изповядването на сделката.

Разглеждайки нашите оферти за продажба на апартаменти, ще установите, че разнообразието е голямо. Както по местоположение, така и по квадратура, вид на строителството, година на строеж, етаж, обзавеждане и т.н.

Имаме над 4000 оферти за продажба на апартаменти.

Продажба на апартаменти в сърцето на София, на морския бряг във Варна и Бургас, в Пловдив, Стара Загора, Шумен, Велико Търново, Ямбол, Сливен, Благоевград.

Ако имате апартамент за продажба и искате да вземете най-добрата цена за него – потърсете ни.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€84 500

Продажба

Къща

ID 108152
Обзор - Център карта
108 кв.м.
2
3

Прочети още

Явлена продава чудесен имот с отлично местоположение в същинският център на града. Намира се в район с изградена инфраструктура и постояно живущи съседи. Къщата е двуетажна ситуирана в дворно място от 700 кв.м. Строителството е от 90-те години, монолитно, жилищните площи са реални. Подхода към имота е през самостоятелен вход, като всеки етаж се състои от антре, две големи стаи, санитарен възел и балкон. Къщата е обзаведена и пригодена за отдаване под наем. Състоянието е добро и може да се ползва веднага. Имота се продава със 102 кв.м., ид.части (прилежащ терен) както и прилежащо подпокривно пространство което в момента се ползва за склад. Къщата е на пешеходно разстояние от плажната ивица и всички градски комуникации. Стойностен имот на добра цена! Заповядайте на оглед! Ключ в офиса! Дължима комисионна от купувача! Отговорен брокер Православ Драгнев Код на имота РК 1818

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1