Предлагаме висококвалифицирани услуги и посредничество при продажба на апартаменти. Имаме офиси на територията на цялата страна, а с yavlena.com нашите услуги са още по-леснодостъпни от всяка точка на света.

Знаем колко емоционално подхожда българинът към продажбата на дома си и се стараем да облекчим този процес с компетентни съвети и професионална помощ при оценката, огледите, търсенето на подходящи клиенти, събирането на документация и изповядването на сделката.

Разглеждайки нашите оферти за продажба на апартаменти, ще установите, че разнообразието е голямо. Както по местоположение, така и по квадратура, вид на строителството, година на строеж, етаж, обзавеждане и т.н.

Имаме над 4000 оферти за продажба на апартаменти.

Продажба на апартаменти в сърцето на София, на морския бряг във Варна и Бургас, в Пловдив, Стара Загора, Шумен, Велико Търново, Ямбол, Сливен, Благоевград.

Ако имате апартамент за продажба и искате да вземете най-добрата цена за него – потърсете ни.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€62 000

Продажба

Тристаен апартамент

ID 97016
Варна - Чаталджа карта
66 кв.м.
1
2

Прочети още

Представяме ви апартамент на втори жилищен етаж, на главен булевард в непосредствена близост до Цветята и пазара на Чаталджа, НАП, спирки на градският транспорт, ВИНС, у-ще Васил Друмев, банки и супермаркети. В сграда стара тухла, с добре поддържани общи части. Състои се от "Г" образен коридор, кухня с тераса, спалня, преходна стая с хол, втора тераса и санитарен възел. Към имота има таванска стая в много добро състояние с площ от 17 кв.м и маза с площ от 15 кв.м. Имотът е подходящ както за живеене и инвестиция, така и за офис. Място за реклама, частично подменена дограма.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1