В каталога ни на yavlena.com ще откриете изгодни оферти за земя за продажба. Каквото и да търсите, можем да ви го предложим.

Имаме оферти тип земя за продажба на територията на цялата страна – в София, както и в по-големите градове в страната и по черноморското крайбрежие.

Ние знаем колко трудно българинът се разделя със земята и имота си, но ако все пак имате земя за продажба, доверете се на нашия дългогодишен опит. С наша помощ ще достигнете много по-лесно до потенциални клиенти и ще определите правилната пазарна цена за имота си.

Предлагаме ви също и земя за продажба, която е подходяща за индустриални цели, за търговия, за жилищно строителство, както и за земеделие. Вие определяте целите си, а ние ви помагаме в избора, огледите, уреждането на документацията, преговорите между продавач и купувач – докато не стигнете до успешна сделка.

Не се колебайте, а ни потърсете!

Виж повече
17 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 17 от 17
€137 900

Продажба

Къща

ID 125652
Варна - Константиново карта
170 кв.м.
2

Прочети още

Явлена има удоволствието да предлага за продажба къща в Константиново, което е на 16 км. от центъра за на гр. Варна. Имотът представлява основна къща от 115 кв.м. в много добро състояние, съставена от кухня, дневна, две спални и баня с тоалетна. По-малка къща, която е подходяща за гости, стая, кухня санитарен възел - 65 кв.м. В задната част на парцела има селскостопански постройки и градина с оранжерия. Пред къщата са разположени два гаража и лятна кухня. Всички постройки са законни и имота е годен за кредитиране.

Свържи се с брокер
€164 725

Продажба

Гори

ID 124532
Созопол - Крайградска област карта
2 995 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена продава ексклузивно поземлен имот със статут на гора, с възможност за смяна на предназначението за изгграждане на вилни сгради, при параметри на застрояване - плътност макс. 20%, височина до 7 м, кинт макс. 0,8, и минимална площ за озеленяване 50%. Имотът се намира в близост до известен курортен комплекс "Санта Марина".

Свържи се с брокер
€19 000

Продажба

Парцел

ID 112028
Долни Пасарел карта
13 000 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно. Явлена Изток предлага четири поземлени имота намиращи се в местността на с. Долни Пасарел и яз. Искър. Парцелите са както следва: Парцел 1 - 3982 кв.м. с лице на Самоковско шосе и 2-ра линия на яз. Искър, граничещ с урбанизация. Подходящ за дългосрочна инвестиция. Парцел 2 - 3943кв.м. ИТН Парцел 3 - 2519кв.м. Парцел 4 -2457кв.м. Цената е пакетна и не се продават поотделно. Статут на ниви.

Свържи се с брокер
€170 000

Продажба

Гори

ID 122343
Варна - м-т Прибой карта
2 000 кв.м.

Прочети още

Къмпинг. Само от Явлена. Едно вълшебно място, което е подходящо за къмпинг. Намира се в непосредствена близост до град Варна. С невероятната си гледка и панорама, на ръба на гората и на метри от морето е място, на което може да избягате от ежедневието. Мястото е подходящо за кемпери, каравани и палатки, като дава възможност на потребителите да се включат към ток и вода.

Свържи се с брокер
€170 000

Продажба

Парцел

ID 118703
Варна - м-т Прибой карта
2 000 кв.м.

Прочети още

ИД : 118703 КЪМПИНГ!!! Само от Явлена едно вълшебно място, което е подходящо за КЪМПИНГ. Намира се в непосредствена близост до град Варна. С невероятната си гледка и панорама, на ръба на гората и на метри от морето е място, на което може да избягате от ежедневието. Мястото е подходящо за кемпери, каравани и палатки, като дава възможност на потребителите да се включат към ток и вода.

Свържи се с брокер
€149 990

Продажба

Земеделска земя

ID 117979
Шкорпиловци карта
8 932 кв.м.

Прочети още

Уважаеми инвеститори, предлагаме Ви имот с много добри параметри и потенциал, за да разгърнете своите бизнес намерения. Поземленият имот е с площ 8900 кв. м. и се намира в непосредствена близост до асфалтов път и на 800 м. по въздух до морския бряг. Даденостите, които има парцела, го прави подходящ за конна база, картинг писта, частен къмпинг и др. При желание от Ваша страна, за по-голяма площ, биха могли да се включат и съседни поземлени имоти за продажба. Инвестицията днес е печалба утре!

Свържи се с брокер
€5 400

Продажба

Земеделска земя

ID 117791
Голямо Буково карта
9 705 кв.м.

Прочети още

Явлена продава гора в област Бургас, община Средец, с. Голямо Буково, м. МОГИЛСКИ ДОЛ, вид собств. Частна, вид територия Горска, НТП Друг вид дървопроизводителна гора, площ 9705 кв. м,

Свържи се с брокер
€30 000

Продажба

Парцел

ID 111193
Близнаци карта
4 498 кв.м.

Прочети още

Предлагаме два парцела, единия с площ 4498кв.м., втория с площ 5345кв.м. в землището на с.Близнаци, местност Белите поляни, на самия главен път Варна-Бургас. Статутът им е на Овощна градина, като има стартирана процедура за ПУП-ПЗ за "ТИР-паркинг, търговски комплекс и други обществено-обслужващи дейности". Разполагат със собствен водоизточник и прекарани кабели за ток в двата парцела. Единия имот е ъглов, има достатъчно голямо лице и на двата пътя. Могат да се закупят заедно и поотделно.

Свържи се с брокер
€349 000

Продажба

Производствена база

ID 105293
Черноморец - Крайградска зона карта
3 339 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно се продава предприятие за производство на хлебни изделия - земя, производствена база, автопарк, работещ бизнес. Заводът е позициониран в гр. Черноморец на 3339 кв. м. парцел, 650 кв. м. застроена площ и 400 кв. м. допълнително застроена площ. Бизнесът е фокусиран в производството на артикули от брашно с висока добавена стойност. Предприятието разполага с пълно оборудване за производство на богат асортимент от хлебни изделия. Фирмата разполага с квалифицирани кадри и собствена производствена база, като са налични всички необходими работни и спомагателни помещения, както и автопарк /бусове/ за осъществяване на дейността. Собствен водоизточник и шлюзове за съхранение на брашно. Пълна технологична документация за произвеждания хляб и закуски. Сключени договори с ключови клиенти за черноморския регион. Цена на целия бизнес, вкл. Производствени машини, автопарк - 750 000 EUR. Цена на парцела и производствените сгради - 349 000 EUR

Свържи се с брокер
€85 000

Продажба

Парцел

ID 105262
Ботевград карта
41 550 кв.м.

Прочети още

Вилна зона „Зелин“ в гр.Ботевград, на 1км от магистрала Хемус и на 45 км от София. Два парцела, обединени в един от 1540 м2 с лека денивелация в урбанизирана територия до обитаеми къщи и вили и е последен парцел от регулацията. Имотът е с лице към път, част от който е в процес на доизграждане и е на 100 м от основен асфалтов път. Мястото се намира в изключително тих район с чист планински въздух и граничи с 40 дк гора, която също се продава. Имотът има следните предимства: *екологично чист район с красива природа *наличие на изворна вода от каптирано кладенче в гората *достъп до канализация и газификация *от гората може да се добиват дърва за огрев има и опция за изграждане на лесопарк *подходящо за изграждане на комплекс за отдих, оздравителен комплекс и др. Цена: 165 000 лв.

Свържи се с брокер
€49 680

Продажба

Парцел

ID 85697
Първенец карта
2 484 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание поземлен имот от 2484кв.м.,находящ се до с. Първенец,обл.Пловдив.Земята е със статут за изграждане на :"Склад за плодове и зеленчуци",и е в месността "Ташлъка".Лицето на парцела е на 50 метра от асфалтов път проходим с автомобил,наличие на ток и вода в непосредствена близост.Лицето на поземления имот е 14 метра.

Свържи се с брокер
€450 000

Продажба

Парцел

ID 85112
Лозен карта
5 180 кв.м.

Прочети още

Единствено в а-я Явлена! Поземлен имот с 70м. лице на Магистрала Тракия в лентата към София, веднага след детелината за Голф игрището с.Равно Поле и с.Долни Лозен. В урбанизирана територия СМФ2 с кинт 1.2, подходящо за логистичен център, авто-представителство със сервиз, офис сграда, търговска сграда с шоу-рум и много други. ИД:85112

Свържи се с брокер
€185 000

Продажба

Парцел

ID 70861
Баня карта
9 000 кв.м.

Прочети още

Атрактивно предложение за продажба на регулиран парцел в покрайнините на язовир Жребчево. Парцелът предлага изключителна, открита гледка към околността и язовира. Регионът разполага с огромен ресурс за развитие на планински, селски, еко, летен и зимен туризъм. Реките и балкана създават отлични възможности за риболов на пъстърва и спортен риболов. Имотът е с площ 9 000 кв. м. и разполага с виза за проектиране, архитектурен проект, вертикална планировка и всичко необходимо за застрояване на вилно селище. Намира с в близост до язовирната стена и граничи с язовира.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 17 от 17