В каталога ни на yavlena.com ще откриете изгодни оферти за земя за продажба. Каквото и да търсите, можем да ви го предложим.

Имаме оферти тип земя за продажба на територията на цялата страна – в София, както и в по-големите градове в страната и по черноморското крайбрежие.

Ние знаем колко трудно българинът се разделя със земята и имота си, но ако все пак имате земя за продажба, доверете се на нашия дългогодишен опит. С наша помощ ще достигнете много по-лесно до потенциални клиенти и ще определите правилната пазарна цена за имота си.

Предлагаме ви също и земя за продажба, която е подходяща за индустриални цели, за търговия, за жилищно строителство, както и за земеделие. Вие определяте целите си, а ние ви помагаме в избора, огледите, уреждането на документацията, преговорите между продавач и купувач – докато не стигнете до успешна сделка.

Не се колебайте, а ни потърсете!

Виж повече
8 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 8 от 8
€163 700

Продажба

Земеделска земя

ID 132355
Лозенец - Иванови колиби карта
6 296 кв.м.

Прочети още

"Явлена" продава атрактивен имот с инвестиционен потенциал - земеделска земя в местност "Иванови колиби", само на 2 километра от плажовете на курорта Лозенец и в близост до с. Велика. Имотът е с площ 6296 кв.м., има лице 58 м към асфалтирания път Лозенец - Велика и дълбочина - 110 м. Комуникациите са в близост до парцела. Граничи с функциониращо вилно селище и малка горичка в долния край. Има незначителна денивелация и прекрасна панорама към залива на Лозенец и към Странджа планина. Имот, подходящ за инвестиция - възможно изготвяне на ПУП и обособяване на УПИ за ваканционно селище след влизане в сила на Общ устройствен план на община Царево. Най-добра цена за района!

Свържи се с брокер
€100 550

Продажба

Земеделска земя

ID 131967
Лозенец - Иванови колиби карта
2 094 кв.м.

Прочети още

"Явлена" продава земеделска земя с възобновима регулация във вилната зона на курорт Лозенец - местност "Иванови колиби". Парцелът е с неправилна триъгълна форма, ъглов, с площ 2094 кв.м. Лицето му към второстепенния асфалтиран път е 105 м., а дълбочината - 43 м., равен е. Комуникации по границите на имота, в близост има построени множество вилни сгради и малки къщи за гости. Разстоянието до плажа на Лозенец е 1,5 км, в близост има малък язовир. Местността набира все по-голяма популярност сред почитателите на Лозенец, тъй като дава възможност за активна почивка в собствена вила, далеч от шума на хотелите и заведенията. На разположение сме за огледи!

Свържи се с брокер
€326 185

Продажба

Земеделска земя

ID 131670
Лозенец - Иванови колиби карта
6 297 кв.м.

Прочети още

"Явлена" продава земеделска земя в местност "Иванови колиби", разположена в близост до курорта Лозенец и с. Велика. Имотът е с площ 6297 кв.м. , има лице 56 м към асфалтирания път Лозенец - Велика и дълбочина - 115 м . Теренът е равен, има прекрасна панорамна гледка към залива на Лозенец и граничи с вилно селище и малка горичка. Комуникации непосредствено до имота, възможност за изграждане на къмпинг с каравани или бунгала. Имот, подходящ за инвестиция - възможно изготвяне на ПУП и обособяване на УПИ за ваканционно селище след влизане в сила на Общ устройствен план на община Царево.

Свържи се с брокер
€187 715

Продажба

Земеделска земя

ID 131260
Царево - Арапя карта
6 248 кв.м.

Прочети още

„Явлена” предлага за продажба земеделска земя с атрактивна локация – къмпинг Арапя, гр. Царево! Разстояние от плажа – 600 м. Парцелът е с площ 6248 кв.м., има 60 м лице към прилежащия второстепенен стабилизиран път и дълбочина 100 м. Комуникации непосредствено до имота. В близост се намират парцели в регулация, има достъп от асфалтов път Царево – Лозенец, от две страни граничи с улици. Имотът е подходящ за изграждане на къмпинг с каравани или бунгала. Атрактивна цена и локация!

Свържи се с брокер
€179 500

Продажба

Земеделска земя

ID 131259
Царево - Арапя карта
5 972 кв.м.

Прочети още

„Явлена” предлага за продажба земеделска земя с атрактивна локация – къмпинг Арапя, гр. Царево! Разстояние от плажа – 600 м. Парцелът е с площ 5972 кв.м., има 63 м лице към прилежащия второстепенен стабилизиран път и дълбочина 95 м. Комуникации непосредствено до имота. В близост се намират парцели в регулация, има достъп от асфалтов път Царево – Лозенец, от две страни граничи с улици. Имотът е подходящ за изграждане на къмпинг с каравани или бунгала. Атрактивна цена и локация!

Свържи се с брокер
€177 750

Продажба

Парцел

ID 131012
Бургас - Сарафово карта
2 370 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага за продажба ексклузивно УПИ в местността "Ъгъла", на втора линия, между морския бряг и Бургаските Солници. Зоната е предвидена за жилищно курортно застрояване и за ”рекреационни дейности”, с устройствени показатели: Плътност до 30%; Кинт до 1,2; Кота корниз - до 10 м; Озеленяване до 50%. Посочената квадратура е чистата площ след редуцирането на имота съгласно одобрения подробен устройствен план (ПУП) на гр. Бургас. Парцелът е равен, с правилна, правоъгълна форма и с лице на една улица. Код: 131012 , Павлина Атанасова.

Свържи се с брокер
€124 320

Продажба

Земеделска земя

ID 128868
Варвара - Вилна зона карта
4 000 кв.м.

Прочети още

Явлена продава парцел с площ 4000кв.м, със статут на земеделска земя, в живописното село Варвара. Района е тих и спокоен, на пешеходно разстояние от морски залив и в близост до главен път Бургас-Резово, а достъпът до имота е по черен път. Зоната е отредена за ниско застрояване, в близост има бунгала и малки вили. Възможно е поставянето на паянтови постройки или преместваеми обекти. Лице на парцела към прилежаща улицата е 50м. Подходящ за любители на летуването в каравана, както и за обособяване на къмпинг. Изключително предложение за хората със сантимент към Варвара!

Свържи се с брокер
€42 950

Продажба

Земеделска земя

ID 89398
Царево - Крайградска област карта
1 718 кв.м.

Прочети още

Продава се лозе с прекарани ток и вода до пътя Царево-Ахтопол ( над пожарната в Царево ). Парцела се намира на равно място и е засаден с лозя и овощни дървета. Може да се построи и къща с чудесна гледка към планината и връх „Папия”, морето също е на 2 минути път с кола.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 8 от 8