В каталога ни на yavlena.com ще откриете изгодни оферти за земя за продажба. Каквото и да търсите, можем да ви го предложим.

Имаме оферти тип земя за продажба на територията на цялата страна – в София, както и в по-големите градове в страната и по черноморското крайбрежие.

Ние знаем колко трудно българинът се разделя със земята и имота си, но ако все пак имате земя за продажба, доверете се на нашия дългогодишен опит. С наша помощ ще достигнете много по-лесно до потенциални клиенти и ще определите правилната пазарна цена за имота си.

Предлагаме ви също и земя за продажба, която е подходяща за индустриални цели, за търговия, за жилищно строителство, както и за земеделие. Вие определяте целите си, а ние ви помагаме в избора, огледите, уреждането на документацията, преговорите между продавач и купувач – докато не стигнете до успешна сделка.

Не се колебайте, а ни потърсете!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€177 750

Продажба

Парцел

ID 131012
Бургас - Сарафово карта
2 370 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага за продажба ексклузивно УПИ в местността "Ъгъла", на втора линия, между морския бряг и Бургаските Солници. Зоната е предвидена за жилищно курортно застрояване и за ”рекреационни дейности”, с устройствени показатели: Плътност до 30%; Кинт до 1,2; Кота корниз - до 10 м; Озеленяване до 50%. Посочената квадратура е чистата площ след редуцирането на имота съгласно одобрения подробен устройствен план (ПУП) на гр. Бургас. Парцелът е равен, с правилна, правоъгълна форма и с лице на една улица. Код: 131012 , Павлина Атанасова.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1