В каталога ни на yavlena.com ще откриете изгодни оферти за земя за продажба. Каквото и да търсите, можем да ви го предложим.

Имаме оферти тип земя за продажба на територията на цялата страна – в София, както и в по-големите градове в страната и по черноморското крайбрежие.

Ние знаем колко трудно българинът се разделя със земята и имота си, но ако все пак имате земя за продажба, доверете се на нашия дългогодишен опит. С наша помощ ще достигнете много по-лесно до потенциални клиенти и ще определите правилната пазарна цена за имота си.

Предлагаме ви също и земя за продажба, която е подходяща за индустриални цели, за търговия, за жилищно строителство, както и за земеделие. Вие определяте целите си, а ние ви помагаме в избора, огледите, уреждането на документацията, преговорите между продавач и купувач – докато не стигнете до успешна сделка.

Не се колебайте, а ни потърсете!

Виж повече
4 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 4 от 4
€39 500

Продажба

Парцел

ID 126504
Каблешково карта
1 011 кв.м.

Прочети още

Продава се незастроено дворно място във високата част на гр. Каблешково. Парцелът е с правилна форма, ограден с лице 20 метра. Намира се на асвалтирана улица със постояно живеещи съседи. В имота има водомерна шахта и съответно партида за вода. Захранването с електричество е безпроблемно. Подходящ е за построяване на голяма фамилна къща. Локацията на имота е отлична, района е тих и спокоен. Заповядайте на оглед. Код на имота РР2083 Отговорен Брокер Православ Драгнев При извършване на оглед се подписва Възлагателен Договор, Протокол за оглед и съпътстващите документи и декларации съгласно ЗМИП.

Свържи се с брокер
€9 900

Продажба

Парцел

ID 125646
Александрово карта
460 кв.м.

Прочети още

Чудесен парцел за строителство на къща или вила. Намира се в североизточната част на с. Александрово в район, обособен като Вилна зона. Локацията е добра, до имота се стига по асфалтиран път. В съседните дворове са построени малки кокетни къщи и вили за постоянно живеене. Парцелът е с правилна форма и размери и гледка към Стара планина. Комуникациите са в съседство. Отлична инвестиция на добра цена. Дължима комисионна от купувача. Код на имота PP1813

Свържи се с брокер
€80 000

Продажба

Парцел

ID 103929
Поморие - м-т Лахана карта
2 266 кв.м.

Прочети още

Агенция ”Явлена” продава атрактивен парцел за инвестиция. Намира се в м-та"ЛАХАНА "- переспективен район който е предвиден за застрояване. Имотът е с отлична локация на главният път между Бургас и Поморие. Теренът е равен, с правилна форма и лице към пътя. Комуникациите са в съседство. Разположението на имота го прави много атрактивен и с висок инвестиционен потенциал. Възможност за окрупняване със два съседни парцела и договаряне на цената. Дължима комисионна от купувача. Код на имота PP 1766 ОтговоренБрокер Православ Драгнев

Свържи се с брокер
€47 500

Продажба

Парцел

ID 90616
Поморие - м-т Кошарите карта
3 375 кв.м.

Прочети още

Агенция ”Явлена” продава атрактивен парцел за инвестиция. Имота се намира между Поморие и Бургас, в перспективен район който е предвиден за застрояване. Терена е с отлична локация с лице на главният път. Граничи с имот в който вече има изградени комуникации. Подходящ е за изграждане на шоурум, автосервиз, склад. Разположението на имота го прави много атрактивен и с висок инвестиционен потенциал. Възможно е окрупняване до 10 декара. За информация и оглед заповядайте в офиса. Дължима комисионна от купувача. Код на имота PP1625 Брокер Православ Драгнев

Свържи се с брокер
«1» 1 - 4 от 4