В каталога ни на yavlena.com ще откриете изгодни оферти за земя за продажба. Каквото и да търсите, можем да ви го предложим.

Имаме оферти тип земя за продажба на територията на цялата страна – в София, както и в по-големите градове в страната и по черноморското крайбрежие.

Ние знаем колко трудно българинът се разделя със земята и имота си, но ако все пак имате земя за продажба, доверете се на нашия дългогодишен опит. С наша помощ ще достигнете много по-лесно до потенциални клиенти и ще определите правилната пазарна цена за имота си.

Предлагаме ви също и земя за продажба, която е подходяща за индустриални цели, за търговия, за жилищно строителство, както и за земеделие. Вие определяте целите си, а ние ви помагаме в избора, огледите, уреждането на документацията, преговорите между продавач и купувач – докато не стигнете до успешна сделка.

Не се колебайте, а ни потърсете!

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
Нов €6 200

Продажба

Земеделска земя

ID 127655
Поморие - м-т Хонят карта
2 000 кв.м.

Прочети още

Земеделска земя в покрайнините на града. Намира се в местността ИЗРАВНИТЕЛЯ зад винпром Поморие. Имота е с правилна форма с лице къп път 43 м. Позицията е чудесна, имота е на високо панорамно място. Намира се на 1500 метра от гл.път Поморие-Каменар. Подходящ за инвестиция с цел земеделие или монтиране на сглобяем обект (бунгало - къща). Локацията на терена е переспективна след приемането на ОУП на града. Съседните имоти се обработват и не са изоставени. За повече информация на посочените телефони. Код на имота РР 2100 Отговорен Брокер Православ Драгнев При извършване на оглед или даване на информация относно парцела се подписва Възлагателен Договор, Протокол за оглед и съпътстващите документи съгласно ЗЗЛД и ЗМИП. Дължима комисионна от купувача.

Свържи се с брокер
€39 500

Продажба

Парцел

ID 126504
Каблешково карта
1 011 кв.м.

Прочети още

Продава се незастроено дворно място във високата част на гр. Каблешково. Парцелът е с правилна форма, ограден с лице 20 метра. Намира се на асвалтирана улица със постояно живеещи съседи. В имота има водомерна шахта и съответно партида за вода. Захранването с електричество е безпроблемно. Подходящ е за построяване на голяма фамилна къща. Локацията на имота е отлична, района е тих и спокоен. Заповядайте на оглед. Код на имота РР2083 Отговорен Брокер Православ Драгнев При извършване на оглед се подписва Възлагателен Договор, Протокол за оглед и съпътстващите документи и декларации съгласно ЗМИП.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2