В каталога ни на yavlena.com ще откриете изгодни оферти за земя за продажба. Каквото и да търсите, можем да ви го предложим.

Имаме оферти тип земя за продажба на територията на цялата страна – в София, както и в по-големите градове в страната и по черноморското крайбрежие.

Ние знаем колко трудно българинът се разделя със земята и имота си, но ако все пак имате земя за продажба, доверете се на нашия дългогодишен опит. С наша помощ ще достигнете много по-лесно до потенциални клиенти и ще определите правилната пазарна цена за имота си.

Предлагаме ви също и земя за продажба, която е подходяща за индустриални цели, за търговия, за жилищно строителство, както и за земеделие. Вие определяте целите си, а ние ви помагаме в избора, огледите, уреждането на документацията, преговорите между продавач и купувач – докато не стигнете до успешна сделка.

Не се колебайте, а ни потърсете!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€42 950

Продажба

Земеделска земя

ID 89398
Царево - Крайградска област карта
1 718 кв.м.

Прочети още

Продава се лозе с прекарани ток и вода до пътя Царево-Ахтопол ( над пожарната в Царево ). Парцела се намира на равно място и е засаден с лозя и овощни дървета. Може да се построи и къща с чудесна гледка към планината и връх „Папия”, морето също е на 2 минути път с кола.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1