В каталога ни на yavlena.com ще откриете изгодни оферти за земя за продажба. Каквото и да търсите, можем да ви го предложим.

Имаме оферти тип земя за продажба на територията на цялата страна – в София, както и в по-големите градове в страната и по черноморското крайбрежие.

Ние знаем колко трудно българинът се разделя със земята и имота си, но ако все пак имате земя за продажба, доверете се на нашия дългогодишен опит. С наша помощ ще достигнете много по-лесно до потенциални клиенти и ще определите правилната пазарна цена за имота си.

Предлагаме ви също и земя за продажба, която е подходяща за индустриални цели, за търговия, за жилищно строителство, както и за земеделие. Вие определяте целите си, а ние ви помагаме в избора, огледите, уреждането на документацията, преговорите между продавач и купувач – докато не стигнете до успешна сделка.

Не се колебайте, а ни потърсете!

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€410 000

Продажба

Парцел

ID 103674
Поморие - м-т Лахана карта
9 975 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена продава парцел с площ 9975 кв.м. в гр. Поморие разположен в местността Лахана, на главен път Бургас - Поморие. Намира се на 2,5 км. от Поморие, на 12 км. от международното летище Бургас. Парцелът е с правилна правоъгълна форма, с лице на главния път 50 м. и дълбочина към морето 230м. От имота има прекрасна морска панорама. Достъпът до имота е по черен път. До парцела няма прекарани комуникации. Съгласно градоустройствените показатели за застрояване, цялата местност е определена за ниско застрояване, двуетажни, свободно стоящи къщи - Н до 7 м кота било; КИНТ - 0,6; Код РР 1759 ID 103674 брокер Калина Христова

Свържи се с брокер
€200 000

Продажба

Земеделска земя

ID 75126
Костиево карта
8 000 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание два парцела със статут на овощна градина. Всеки парцел е по 4000 кв.м. Двата парцела са в съседство. След смяна на статута са подходящи за складова и търговска дейност, автосалон, автоморга, бензиностанция. Парцелите се продават както заедно, така и отделно.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2