Ако се интересувате от продажба на апартаменти в Бургас, вижте какво ви предлагаме на yavlena.com

Дали интересът ви към продажба на апартаменти в Бургас е с цел инвестиция, търсите нов дом или офис за бизнеса си, офертите, които ви предлагаме са реални. Потърсете нашите експерти за допълнителна информация и организиране на огледи.

Кокетни студия, едностайни, двустайни, тристайни или многостайни апартаменти – продажба – Бургас.

„Явлена“ е една от водещите агенции за продажба на апартаменти в Бургас. В каталога ни има както новопостроени жилища, така и тухлени апартаменти в жилищните комплекси на града, мансардни ателиета до морската градина или панелни апартаменти. Продажба в Бургас се извършва от нашите опитни брокери, които ще организират за вас целия процес на сделката – от огледите до изповядването пред нотариуса.

Открийте подходящите за вас оферти за недвижим имот – продажба на апартаменти в Бургас, които могат може да бъдат вашия нов дом или да се превърнат в успешна бизнес инвестиция.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€33 000

Продажба

Двустаен апартамент

ID 91888
Слънчев бряг карта
70 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага за продажба двустаен, непреходен, обзаведен и оборудван апартамент. Апартаментът е светъл, уютен и прохладен, на четвърти етаж от седем етажна жилищна сграда с такса поддръжка, асансьор, охрана, басейн и паркинг. Отстояние от плажа 300 метра. Подходящ за инвестиция, отдих или целогодишно обитаване. Такса поддръжка 6 евро на квадратен метър.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1