Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
12 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 12 от 12
€230

Наем

Тристаен апартамент

ID 92092
Ямбол - Център карта
81 кв.м.
1
2

Прочети още

ОПИСАНИЕ: тристаен апартамент с площ от 81 кв.м. Състои се от хол с кухня в едно, две спални, общ санитарен възел, коридор, мокро помещение. Имотът е частично обзаведен: трапезна маса със столове, кухненско обзавеждане, печка, секция, два гардероба в спалните помещения, бойлер. Отопление на газ и климатик. СГРАДА: тухлена НС 2010г. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: апартамента е на втори жилищен етаж, слънчев. В близост до магазини, детска градина, пешеходна зона. ПРЕДИМСТВА: нисък етаж, газ, ДЪЛГОСРОЧНО! КЛЮЧ в Агенцията.

Свържи се с брокер
€153

Наем

Магазин

ID 84780
Ямбол - Център карта
20 кв.м.

Прочети още

Агенция „Явлена“ Ямбол предлага: Магазин ПОД НАЕМ ОПИСАНИЕ: магазин с площ от 20 кв.м. Състои се от помещение и санитарен възел. СГРАДА: стара тухла. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се на тихо и спокойно място . В близост до: ЦГЧ пешеходна зона, магазини, заведения. ПРЕДИМСТВА: Партер. Голяма витрина. Човекопоток. Отлична локация. Асфалтов път.

Свържи се с брокер
€5 100

Наем

Магазин

ID 82509
Ямбол - Център карта
344 кв.м.
1

Прочети още

Търговско помещение под наем в супер център с РЗП 380 кв.м., на партерен етаж в новопостроена жилищна сграда, с големи стъклени витрини. Състои се от офис от 20 кв.м. и голямо просторно помещение от 320 кв.м. Подходящо е за магазин, банка и др. вид търговска дейност. Намира се на оживено място с отлична локация.

Свържи се с брокер
€194

Наем

Двустаен апартамент

ID 81174
Ямбол - Център карта
71 кв.м.
1
1

Прочети още

ОПИСАНИЕ: Двустаен апартамент с площ от 71 кв.м. Състои се - хол, спалня, кухня, кухненски бокс, общ санитарен възел, коридор, две тераси. Имотът е обзаведен с всичко необходимо. СГРАДА; Тухлен четири етажен блок. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в близост до Църква " Свети Николай Чудотворец", магазини, детска градина, център. Отдава се дългосрочно.

Свържи се с брокер
€1 600

Наем

Магазин

ID 80153
Ямбол - Хале карта
2 000 кв.м.
1

Прочети още

Търговско помещение с площ от 2000 кв.м. Намира се на втори етаж от двуетажна търговска къща. Състои се от голяма зала, коридор, офис, санитарен възел. Имотът е подходящ за магазини, фитнес зала, зала за танци и други. Разполага с товарен асансьор. Имотът е с отлична локация. Оживен район. Наем 3000 лв. без ДДС.

Свържи се с брокер
€1 100

Наем

Производствена база

ID 79815
Ямбол - Промишлена зона карта
210 кв.м.

Прочети още

Плодохранилище под наем с РЗП 210 кв.м. състоящо се от две хладилни камери от 100 кв.м. и 110 кв.м. Подходящо за съхранение на плодове и зеленчуци. Височината на помещенията е 3,30 м. Разполага със собствено електрозахранване, отделен вход, рампа. Намира се в четири етажна сграда с дворно място. Може да се наеме и целият имот, който е на четири етажа с РЗП 4000 кв.м. и двор с площ 5819 кв.м. Наемна цена по 2000 лв. на камера. Местоположение: намира се на главен път Ямбол - Роза. Предимства: големи портални врати, паркинг, лесен достъп за тирове. Цена по договаряне.

Свържи се с брокер
€8

Наем

Офис

ID 79496
Ямбол - Център карта
448 кв.м.

Прочети още

Отдава се голямо, просторно помещение с РЗП: 448 кв.м. като сутеренът е с площ от 111 кв.м. Състои се от: два офиса - в единия разполага с трезор, има възможност да се отвори голяма витрина за магазин, банкомат. Мазето е с площ от 111 кв.м., обслужен трезор, голям офис, санитарен възел. Вторият етаж е с площ от 257 кв. м., състоящ се от четири офиса, като един от тях е с трезор, банкови каси, стая за отдих, два санитарни възела. Сградата може да се отдаде като самостоятелни офиси, магазин, банка. Местоположение: център, възможност за отдаване поотделно.

Свържи се с брокер

Наем

Производствена база

ID 77337
Ямбол - Димитър Димов карта
3 400 кв.м.

Прочети още

Промишлена сграда под наем в Ямбол за бизнес с РЗП 3 400 кв.м. и дворно място от 5819 кв.м. Приземен етаж обособен като склад с рампа. Партерен етаж- гаражни клетки, товарен вход от към заден двор на сградата. Етаж първи от към лицето на сградата разполага с рампа, офис, производствени зали, санитарен възел. Етаж втори - канцеларии, административни стаи, зала, санитарен възел. Етаж четвърти - стаи със собствен санитарен възел и останалата част на етажа е обособен като луксозен офис , спалня, всекидневна, голяма и просторна баня, сауна, солариум. Имотът разполага със собствен водоизточник. Отдава се сграда и двор дългосрочно за инвеститор. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: намира се на главен път Ямбол - Роза. ПРЕДИМСТВА: с възможност за преустройване на всеки етаж според бизнеса. Големи портални врати към преден и заден двор, паркинг, лесен достъп за тирове.

Свържи се с брокер
€1 000

Наем

Офис

ID 73402
Ямбол - Център карта
270 кв.м.

Прочети още

Агенция ,,Явлена'' предлага офис площ на втори етаж в бизнес сграда ново строителство намираща се в центъра на гр. Ямбол. Имотът е с площ от 270 кв.м. и се състои от заседателна зала, пет офиса, два санитарни възела, фоайе /коридор/. Подови настилки - гранит, гранитогрес, теракот, ламиниран паркет. Стени с латекс. Дограма - ПВЦ. Санитарни възли - фаянс и теракот. Отдава се необзаведен. Сградата ще е в експлоатация в края на месец октомври. Възможност за наемане и на партерен етаж, който е с площ от 165 кв.м. Тази цена, която е обявена не е реална. Цената е по договаряне.

Свържи се с брокер
€1 000

Наем

Офис

ID 73380
Ямбол - Център карта
165 кв.м.

Прочети още

Агенция ,,Явлена'' предлага офис площ на партерен етаж в бизнес сграда ново строителство намираща се в центъра на гр. Ямбол. Имотът е с два входа с площ от 165 кв.м и се състои от две конферентни зали фоайе / коридор/, санитарни възли с предверие. Подови настилки - гранит, гранитогрес, теракота, ламиниран паркет. Стени с латекс. Дограма - ПВЦ. Санитарни възли - фаянс и теракота. Отдава се необзаведен. Сградата ще е в експлоатация в края на месец октомври. Възможност за наемане и на втори етаж, който е с площ от 279 кв.м. Тази цена, която е обявен не е реалната. Цената е по договаряне. Предпочитанията на собственика е партерния и първия етаж да се наемат от едно и също лице. Цената е по договаряне.

Свържи се с брокер

Наем

Производствена база

ID 71215
Елхово карта
2 634 кв.м.

Прочети още

Агенция ,,Явлена’’ предлага под наем промишлена сграда в гр. Елхово. Сградата е панелно строителство с площ 2634 кв. м. с обособена вътре в нея административна част от четири стаи: офис, кухня, кът за отдих, санитарни помещения, складова част и дворно място с площ от 9569 кв. м. Разположен е в началото на индустриалната зона на град Елхово, на 28 км. от ГКПП Лесово – Хам бейли. Към сградата има изградена техническа инфраструктура - водопроводна, канализационна, електропроводна мрежа /собствен трафопост/, телефон и интернет. Имотът е подходящ за развитие на бизнес /лека промишленост/. Наемна цена по договаряне!

Свържи се с брокер
€1 100

Наем

Офис / Административна

ID 69511
Ямбол - Център карта
498 кв.м.

Прочети още

Агенция ,,Явлена'' предлага под наем самостоятелна триетажна сграда под наем с РЗП 498 кв.м. състояща се от по три стаи на етаж със санитарни възли. Имотът е подходящ за офиси и кабинети.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 12 от 12