Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€820

Наем

Други индустриални имоти

ID 91788
Варна - м-т Акчелар карта
120 кв.м.

Прочети още

Предствяме ви, търговско помещение със статут на Автосервиз, находящ се на главен булевард, по пътя за Виница, с място за реклама. Имотът се състои от две клетки, едната от които с канал, зала, офис, битовка и санитарен възел. Оборудван, в добро състояние и с парцел отпред за 6 коли. Трифазен и монофазен ток. Огледи по всяко време.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1