Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
6 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 6 от 6
€5 500

Наем

Други бизнес имоти

ID 88745
Варна - Погреби карта
1 100 кв.м.

Прочети още

Двуетажна бизнес сграда, находяща се в широкия центъра на гр. Варна, отлична локация, на 10 мин. от Катедралния храм, която се явява зона А на центъра. Подходящо за всякакъв вид бизнес – заведение, училище, детски кът, IT компания, шивашки цех, завод, работилница и др. В непосредствена близост до Фул Макс център на бул. Христо Ботев, Бизнес хотел “Golden tulip”, Аспарухов мост, детски градини, училища и спирки на градския транспорт. Районът позволява развитието на всякакъв вид дейност. Сградата е на партер и първи етаж, с 4 входа и големи витрини. Вътрешно гъвкаво пространство с изграден асансьор, две стълбищни клетки, трифазен и монофазен ток, помощни помещения и 4 бр. санитарни възли. Партерът е с площ от 300 кв. м., а първият етаж с площ от 800 кв.м. Възможност за обособяване на самостоятелен паркинг към имота, както и площ за игрище. Етажите могат да се дават и самостоятелно.

Свържи се с брокер
€3 068

Наем

Магазин

ID 87852
Вълчи дол карта
1 456 кв.м.

Прочети още

ОПИСАНИЕ: Предлагаме ви бизнес сграда с търговска площ , складове и офисна част. Застроената площ на сградата е 770 кв.м, а разгърнатата е 1456 кв.м. Разпределението е следното: на партера се намира магазин , три складови помещения, кафе- бар и санитарно помещение. Вторият етаж е със самостоятелен вход и се състои от три офисни стаи, зала за оперативки, архив, сървър, баня , тоалетна, две битовки със санитарни помещения и складова част, свързана със стълби с първо ниво. Сградата се отоплява с климатици, но съществува възможност сградата да бъде газифицирана. Дограмата е ПВЦ. Настилките на офисната част са ламинат . Допълнително в дворното място се намира хале металнална конструкция с площ 300 кв.м , с канал , с височина на халето от 6 метра, два офиса , единият с мивка и тоалетна. Сградата разполага със собствен трафопост и паркинг за 40 автомобила. Обектът дава възможност да се развиват различни видове търговски дейности . Обявената наемна цена е без ДДС.

Свържи се с брокер
€50

Наем

Офис / Административна

ID 81308
Варна - Гаров район карта
15 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви малък офис в сграда находяща се на комуникативно място. Представлява една стая с площ 15 кв.м. Предлаганият имот се намира на втори етаж. В съседство се намират други офиси. Ползва се общо санитарно помещение на етажа. Обявената цена е без включен ДДС .

Свържи се с брокер
€3 095

Наем

Офис

ID 80507
Варна - Гаров район карта
619 кв.м.

Прочети още

Представяме на Вашето внимание цял етаж от административна сграда в центъра на гр. Варна. Имотът се намира на 5 мин. от пешеходната зона, ЖП Гара, банки, заведения за хранене и редица търговски и частни институции. Сградата е охраняема, в отлично състояние с много добри общи части и асансьор. Офисът се състои от преддверие с три кабинета, дълъг коридор с 11 стаи. Площите са от 16 кв.м. до 40 кв.м./кабинет. Състоянието е много добро, помещенията са с настилки: ламинат, паркет или балатум; стени - латекс; всяка стая е с климатик, преддверие с шкаф-мивка и тераса. Светли и уютни. В непосредствена близост има платени паркинг зони. Опция за наемане на различни площи. Цена: 5 евро/кв.м.

Свържи се с брокер
€1 500

Наем

Магазин

ID 72775
Варна - Гаров район карта
250 кв.м.
8

Прочети още

Локация: бутикова сграда ситуирана в района на ЖП Гара, район, който се характеризира с голяма концентрация на банкови офиси и административно-делови сгради. Описание: Монолитна сграда на две нива с РЗП 500 кв.м. Същата има следното разпределение: полусутерен с площ 250 кв.м. /до който се достига посредством шест стъпала под кота нула/, представляващ голяма зала тип „OPEN SPACE“, битовки и санитарни възли и второ ниво също с площ 250 кв.м. представляващ голяма зала тип „OPEN SPACE“ санитарни възли и офис. Височината на всяко от двете нива е четири метра, което позволява обекта да бъде използван за по-голям диапазон от дейности. Предимства: Имотът е ремонтиран, напълно оборудван с озвучителна техника и климатизиран. С добрата си локация и перфектния достъп може да бъде използван за магазин, шоу рум, сватбен салон, казино, бар, дискотека и др.

Свържи се с брокер
€1 350

Наем

Склад

ID 67613
Слънчево карта
450 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание складови, производствени и офис площи, находящи се на 12 км от гр.Варна в западна посока, разположени на автоагистрала Хемус, представляваща основна пътна артерия в България, на 8 км от летището и до пристанище Варна - Запад-основния транспортен терминал - 8,2 км; Описание: Имотът включва складови площи от 70 до 2700 кв.м, като има възможност за обособяване и построяване на допълнителни площи. Общо състояние на складовите площи: Фасади - панели покрити с топлоизолация; Покривна конструкция - панели с топло и хидроизолация; Под - стоманобетонова настилка с финна замазка; Етажност - 1 /партер/; Височина - 5,50 м; Едноетажни офис сгради, в отлично състояние, които могат да се обособят по желание на клиентите - за битовки, за отдих, за администрация и др. Общо състояние на сградите: Масивна стоманобетонна конструкция, покривите са с панели с хидроизолация, дограма - петкамерна Salamander, фасада - пръскана мазилка, енергийно санирана.Двор за отдих.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 6 от 6