Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€748

Наем

Парцел

ID 86060
София - в. з. Симеоново - Драгалевци карта
1 496 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага на вниманието Ви парцел под наем в кв. Симеоново, ул Мария Магдалина. Подходящ е за отдаване на паркоместа под наем в района, градински център или друг бизнес неизискващ масивна постройка. Ток и вода в имота. Ще се радвам да работим заедно! ИД 86060. Отговорен брокер Деница Георгиева

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2