Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
31 резултата Разширено търсене
«12» 1 - 20 от 31
Нов €900

Наем

Други бизнес имоти

ID 92176
София - Христо Ботев карта
340 кв.м.

Прочети още

Явлена представя помещение отдаващо се под наем. Имотът е 340 кв.м. със статут на пункт за прегледи, но може да се използва и като автосервиз. Състои се от изцяло оборудвани две помещения за ГТП, Приемно помещение, Офис помещение и едно санитарно помещение. Има и помещение което е изцяло оборудвано за гумаджийно.

Свържи се с брокер
Нов €550

Наем

Офис

ID 92082
София - Гео Милев карта
110 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага под наем офис на ул. "Елисавета Багряна" 9 срещу Агенцията по вписвания. Ситуиран е на втори жилищен етаж с плащ 110 кв.м. Офисът се състои от антре, две отделни стаи, кухненско помещение, санитарно помещение и тераса. Предлага се необзаведен. Към офиса се предлага и паркомясто.

Свържи се с брокер
Нов €615

Наем

Офис / Административна

ID 92073
София - Лозенец карта
130 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем офис с чудесна локация - на 10 мин. пешеходно разстояние от метростаниция Джеймс Баучер . Сградата има три хубави помещения , което предоставя неограничени възможности , така че пространството да бъде моделирано по начин, който задоволява максимално нуждите на наемателя. Паркомясто - може да се наеме допълнително за 120 лв. без ДДС.Свободен за наемане от 01.09.2019

Свържи се с брокер
€500

Наем

Тристаен апартамент

ID 91968
София - Лозенец карта
85 кв.м.
2
2

Прочети още

Явлена представя прекрасен тристаен апартамент в кв. "Хладилника", в близост до метростанция Витоша, фитнес, мол Paradise Center. Жилището е със следното разпределение: входно антре, спалня, втора необзаведена спалня, баня с тоалетна, малка баня, всекидневна с кухня, тераса.

Свържи се с брокер
€2 000

Наем

Офис

ID 91900
София - Илинден карта
350 кв.м.

Прочети още

Офис на партер в жилищна сграда 350 кв.м., ремонтиран, без обзавеждане. Намира се на 50 метра от изход на метро, паркинги в близост. Светла височина 3 метра. Разполага със сървърно помещение, стаи предназначени за склад /архив/, няколко стаи предназначени за кабинети, мрежово окабеляване.

Свържи се с брокер
€799

Наем

Четиристаен апартамент

ID 91817
София - Център карта
125 кв.м.
1
2

Прочети още

Великолепен, обширен апартамент от 125 кв.м. в центъра, срещу Мол София. Оборудван с чисто нова кухня и баня, нови електроуреди - висок клас, просторна всекидневна, спалня и 2 други стаи. Сменена дограма, остъклени тераси. Ремонтиран. Асансьор. Общите части са в много добро състояние, вход с чип достъп. Възможност за паркиране. Може да се използва за живеене и за офис.

Свържи се с брокер
€310

Наем

Двустаен апартамент

ID 91588
София - Младост 3 карта
68 кв.м.
1
1

Прочети още

Отдава под наем необзаведен двустаен апартамент в Младост 3. Жилището е в близост до метростанция, множество хипермаркети, две детски градини, на пешеходно разстояние от Бизнес парк.

Свържи се с брокер
€230

Наем

Двустаен апартамент

ID 91345
София - Красна поляна 3 карта
47 кв.м.
1
1

Прочети още

Двустайно жилище в ЕПК сграда, разположена в ж.к. Красна поляна 3.Имотът е разположен на седми етаж, разпределение, както следва: разпределителен коридор, хол с кухня, спалня, баня с тоалетна. Апартаментът е с подменена дограма ПВЦ/ алуминиева . Сградата е със заключващ се вход, с чип достъп. В непосредствена близост има учебни и детски заведения.

Свържи се с брокер
€15 500

Наем

Офис / Административна

ID 90656
София - Лозенец карта
1 119 кв.м.

Прочети още

Новострояща се бутикова офис сграда под наем в ж.к. Лозенец. Сградата е в близост до плувен комплекс "Спартак" на бул. "Арсеналски" и с удобен достъп до метростанция. Сградата е на шест етажа и разполага със собствен паркинг на партерно ниво. Архитектурата е изчистена и е съобразена с последните тенденции при изграждането на офиси. Дограмата е изцяло на Schuco серии, всички помещения ще бъдат с двоен под с антистатичен мокет. Предвидени са подови кутии за работните места, с възможност за разместване на местата им спрямо нуждите на наемателя. Асансьор OTIS - изцяло от инокс, с лед осветление. Предвиден е контрол на достъпа за отделните етажи. Сградата ще се отоплява и охлажда с VRF система с директно изпарение (централна климатизация) с конвектори, скрит монтаж в декоративни прегради от MDF по дизайн. Всички тела на системата са висок клас и последно поколение Toshiba SMM Se. Наемната цена е без включен ДДС. Планирано е въвеждане в експлоатация на сградата до края на 2019 г.

Свържи се с брокер
Зала за йога в SPA център €350

Наем

Търговска

ID 90440
София - Витоша карта
22 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава зала за йога, готова за наемане. Помещението се намира в луксозен работещ СПА център в квартал “Витоша”. Удобна локация, с достъп и откъм “Симеоновско шосе”, и откъм “Студентски град". Места за паркиране на улицата отпред, и платен паркинг в непосредствена близост. Привлекателна фасада, с вход откъм улицата. Стилно обзавеждане навсякъде, приятна обстановка и тематична музика посрещат Вашите клиенти. Залата се предлага във вида, в който е. В наема е включено ползване на мъжка и дамска съблекални с бани. В него влизат и осигурена охрана, почистване, рецепция и бар. Можете да наемете залата веднага, и да започнете да я използвате. Възможност за представяне на Вашите услуги пред посетителите на СПА центъра.

Свържи се с брокер
Зала за Бокс в SPA €500

Наем

Търговска

ID 90439
София - Витоша карта
34 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава оборудвана зала за бокс, готова за наемане. Помещението се намира в луксозен работещ СПА център в квартал “Витоша”. Удобна локация, с достъп и откъм “Симеоновско шосе”, и откъм “Студентски град". Места за паркиране на улицата отпред, и платен паркинг в непосредствена близост. Привлекателна фасада, с вход откъм улицата. Стилно обзавеждане навсякъде, приятна обстановка и тематична музика посрещат Вашите клиенти. Залата се предлага във вида, в който е, с цялото налично оборудване. В наема е включено ползване на мъжка и дамска съблекални с бани. В него влизат и осигурена охрана, почистване, рецепция и бар. Можете да наемете залата веднага, и да започнете да я използвате. Възможност за представяне на Вашите услуги пред посетителите на СПА центъра.

Свържи се с брокер
Салон за масажи в Spa цен €500

Наем

Търговска

ID 90438
София - Витоша карта
28 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава оборудван салон за масажи, готов за наемане. Помещението се намира в луксозен работещ СПА център в квартал “Витоша”. Удобна локация, с достъп и откъм “Симеоновско шосе”, и откъм “Студентски град". Места за паркиране на улицата отпред, и платен паркинг в непосредствена близост. Привлекателна фасада, с вход откъм улицата. Стилно обзавеждане навсякъде, приятна обстановка и тематична музика посрещат Вашите клиенти. Салонът се предлага във вида, в който е, с цялото налично оборудване. В наема е включено ползване на мъжка и дамска съблекални с бани. В него влизат и осигурена охрана, почистване, рецепция и бар. Можете да наемете салона веднага, и да започнете да го използвате. Възможност за представяне на Вашите услуги пред посетителите на СПА центъра.

Свържи се с брокер
Фитнес Зала Spa център €750

Наем

Търговска

ID 90437
София - Витоша карта
78 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава оборудвана зала за фитнес, готова за наемане. Помещението се намира в луксозен работещ СПА център в квартал “Витоша”. Удобна локация, с достъп и откъм “Симеоновско шосе”, и откъм “Студентски град". Места за паркиране на улицата отпред, и платен паркинг в непосредствена близост. Привлекателна фасада, с вход откъм улицата. Стилно обзавеждане навсякъде, приятна обстановка и тематична музика посрещат Вашите клиенти. Залата се предлага във вида, в който е, с цялото налично оборудване. В наема е включено ползване на мъжка и дамска съблекални с бани. В него влизат и осигурена охрана, почистване, рецепция и бар. Можете да наемете залата веднага, и да започнете да я използвате. Възможност за представяне на Вашите услуги пред посетителите на СПА центъра.

Свържи се с брокер
1 €800

Наем

Склад

ID 89967
София - НПЗ Дианабад карта
200 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем магазин, офис и складови помещения в самостоятелна едноетажна сграда с площ 200 кв. м. Разположена е в НПЗ Дианабад, и в близост до бул. Г.М. Димитров. Контролиран достъп посредством бариера откъм улица. Светла височина 2,70 м, естествено осветление. Отлична локация и транспортна достъпност, в близост до метростанция "Г.М. Димитров". Възможност за свободно паркиране в района. Наемната цена е без ДДС. Обадете се за оглед.

Свържи се с брокер
1 €900

Наем

Офис

ID 89965
София - Дружба 2 карта
180 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем чудесен офис в кв. Дружба 2. Разположен е на втори етаж в офис сграда с изложение юг и изток. Напълно завършен, с контролиран достъп, охрана, централен ТЕЦ, климатици, структурно окабеляване, пожароизвестяване, без обзавеждане. Добра локация, транспортна достъпност, в близост до метростанция "Експо център" Възможност за свободно паркиране. Отлично състояние на добра цена. Обадете се за оглед.

Свържи се с брокер
€2 199

Наем

Магазин

ID 88347
София - Център карта
141 кв.м.
1

Прочети още

Светъл магазин с голяма витрина, на главна улица с пътникопоток. Магазинът се състои от голяма търговска зала и отделен санитарен възел. Изключително атрактивна локация, на крачка от Операта и от бул. "Дондуков". ID : 88347

Свържи се с брокер
€128

Наем

Смесена

ID 88232
София - Хладилника карта
20 кв.м.

Прочети още

Предлагаме ви помещение, намиращо се на комуникативна локация, с голям човекопоток. Имотът може да бъде използван като магазин или офис. Еднопростраствен е, разполага със санитарен възел.

Свържи се с брокер
€600

Наем

Тристаен апартамент

ID 88217
София - Център карта
130 кв.м.
1
2

Прочети още

Aпартаментът е след основен ремонт. Състои се от входно антре, оборудвана кухня с тераса, дизайнерски оформено преходно помещение, водещо към просторна стая с остъклена тераса, втора спалня, баня с тоалетна. Имотът е на четвърти от общо шест етажа и е самостоятелен на етажа . Отоплението е на ТЕЦ . Изложението е юг, запад и север. Сградата е на централно и същевременно тихо място.

Свържи се с брокер
€1 200

Наем

Заведение

ID 86692
София - Яворов карта
200 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем къща с площ 200 кв.м., на три нива в престижния квартал Яворов. Къщата е със статут на заведение и функционира като ресторант-градина от близо 10 години, с постоянна и утвърдена клиентела. Към къщата има двор около 100 кв.м. Възможно е преустройство, подходяща и за офис и др. Има изградени вентилация, климатизация, окабеляване, локално отопление на водна риза.

Свържи се с брокер
«12» 1 - 20 от 31