Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
45 резултата Разширено търсене
«123» 1 - 20 от 45
Нов €330

Наем

Офис

ID 97680
София - Център карта
80 кв.м.

Прочети още

"Явлена" отдава под наем помещение на 3 етаж, 80кв.м. състоящ се от санитарен възел, 2 помещения с кухненски бокс в едното и тераса. Офисът е на много комуникативно търговско място. Намира се на бул. Стефан Стамболов срещу Паметника на Революционерите. Отоплението е на климатик. Статутът е на офис. С ключ! При интерес съм на разположение.

Свържи се с брокер
€3 000

Наем

Офис

ID 97066
София - Бояна карта
766 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" ви представя офис сграда в квартал Бояна. Представлява самостоятелна сграда на 2 етажа + подземен етаж. Сутерен: 7 помещения и 1 тоаелтна. Първи етаж: 4 помещения и 2 тоалетни. Втори етаж: 6 помещения, 2 тоалетни и 1 баня. Отопление - газ. До момента наематели са IT компания с 60 служителя. Сградата е окабелена с поставени изводи за интернет. Сградата е с 1 декар двор, който се използва за паркинг и побира приблизително 25 автомобила. Има и възможност за паркиране на съседната улица. Спирка на градски транспорт- автобус 63 - се намира на 650м. В близост има аптека, механи и ресторанти, детска градина и хранителни магазини.

Свържи се с брокер
€350

Наем

Двустаен апартамент

ID 96954
София - Дружба 2 карта
58 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага двустаен апартамент под наем в кв. Дружба 2. Имотът е на шести жилищен етаж със застроена площ 58кв.м. и следното разпределение : антре, дневна с кухненски бокс и тераса към нея, спалня и баня с тоалетна. Апартаментът е луксозно довършен и обзаведен. Оборудван е с хладилник, готварска печка и пералня. Отоплението е на ТЕЦ, но има и климатик. Сградата е с разрешение за ползване от 2018г. Общите части са луксозно довършени и много добре поддържани. Има възможност за наемане и на подземно паркомясто в сградата. Апартаментът е на пешеходно разстояние от магазин Billa и спирка на тролей 4, трамвай 23, автобус 404,384. В близост е метростанция "Цариградски шосе".

Свържи се с брокер
€300

Наем

Офис / Административна

ID 96918
София - Гео Милев карта
48 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем офис помещение в кв. Гео Милев. Имотът е на две нива с разпределение : партер - 20кв.м. офисна част, баня с тоалетна и малка кухня и сутерен - 10кв.м., подходящо за склад. Имотът се предлага необзаведен. Отоплението е на ТЕЦ, има и климатик. Лицето на витрината е с дължина около 3 метра. Обезопасено е с външни ролетни щори. Намира се на пешеходно разстояние от магазин Фантастико и спирка на трамвай 20. Имотът е подходящ за всякакъв вид офис дейност.

Свържи се с брокер
€2 190

Наем

Офис

ID 96581
София - Младост 3 карта
350 кв.м.

Прочети още

Представям ви прекрасен офис до бул. "А. Малинов". Офисът се намира в бизнес сграда, на метри от метростания и спирки на градски транспорт. Имотът се състои от две работни помещения и над 40 работни места, три тоалетни, кухненско помещение и склад. Идеален обект за развитие на твоя бизнес. ID:96581

Свържи се с брокер
€1 335

Наем

Офис

ID 96578
София - Летище София карта
121 кв.м.

Прочети още

Предлага луксозен офис с много добра локация- до летището. Общата застроена площ е 110.03 кв.м.,с общите части 121,36 кв.м. Възможност за избор на етаж и квадратура! Всички офиси имат собствени санитарни възли Двоен под „линднер“, немски пожароустойчив. Мокет, „Milliken“ , със шумоабсорбираща подложка. Окачен таван с пана „екофон“, шумоабсорбиращ Алуминиева дограма “Schüco” Осветителни тела Philips – LED Независима климатизация за всеки Етаж ! Независима вентилационна система Система за контрол на достъпа , до сградата и до всички площи. Денонощна охрана На 700 метра от станции: „Софийска Света гора“ и „ Искърско Шосе“ За ваша информация, таксата поддръжка включва : ТЕХНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ ОХРАНА И РЕЦЕПЦИЯ ПОЧИСТВАНЕ и ПОДДРЪЖКА КОМУНАЛНИ РАЗХОДИ ЗА ОБЩИТЕ ЧАСТИ РАЗХОДИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И АДМИНИСТРАЦИЯ РАЗХОДИ ЗА ЗАСТРАХОВКИ, ДАНЪЦИ И ДР

Свържи се с брокер
€2 779

Наем

Офис / Административна

ID 96576
София - Летище София карта
278 кв.м.

Прочети още

Предлага луксозен офис с много добра локация- до летището. Общата застроена площ е 249,66 кв.м.,с общите части 277,84 кв.м. Възможност за избор на етаж и квадратура! Всички офиси имат собствени санитарни възли Двоен под „линднер“, немски пожароустойчив. Мокет, „Milliken“ , със шумоабсорбираща подложка. Окачен таван с пана „екофон“, шумоабсорбиращ Алуминиева дограма “Schüco” Осветителни тела Philips – LED Независима климатизация за всеки Етаж ! Независима вентилационна система Система за контрол на достъпа , до сградата и до всички площи. Денонощна охрана На 700 метра от станции: „Софийска Света гора“ и „ Искърско Шосе“ За ваша информация, таксата поддръжка включва : ТЕХНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ ОХРАНА И РЕЦЕПЦИЯ ПОЧИСТВАНЕ и ПОДДРЪЖКА КОМУНАЛНИ РАЗХОДИ ЗА ОБЩИТЕ ЧАСТИ РАЗХОДИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И АДМИНИСТРАЦИЯ РАЗХОДИ ЗА ЗАСТРАХОВКИ, ДАНЪЦИ И ДР

Свържи се с брокер
€2 446

Наем

Офис / Административна

ID 96574
София - Летище София карта
245 кв.м.

Прочети още

Предлага луксозен офис с много добра локация- до летището. Общата застроена площ е 221,79 кв.м.,с общите части 244,63 кв.м. Възможност за избор на етаж и квадратура! Всички офиси имат собствени санитарни възли Двоен под „линднер“, немски пожароустойчив. Мокет, „Milliken“ , със шумоабсорбираща подложка. Окачен таван с пана „екофон“, шумоабсорбиращ Алуминиева дограма “Schüco” Осветителни тела Philips – LED Независима климатизация за всеки Етаж ! Независима вентилационна система Система за контрол на достъпа , до сградата и до всички площи. Денонощна охрана На 700 метра от станции: „Софийска Света гора“ и „ Искърско Шосе“ За ваша информация, таксата поддръжка включва : ТЕХНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ ОХРАНА И РЕЦЕПЦИЯ ПОЧИСТВАНЕ и ПОДДРЪЖКА КОМУНАЛНИ РАЗХОДИ ЗА ОБЩИТЕ ЧАСТИ РАЗХОДИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И АДМИНИСТРАЦИЯ РАЗХОДИ ЗА ЗАСТРАХОВКИ, ДАНЪЦИ И ДР

Свържи се с брокер
€6 270

Наем

Офис / Административна

ID 96572
София - Летище София карта
570 кв.м.

Прочети още

Предлага луксозен офис с прекрасна локация ,във близост до летището.Общата площ е 570,07 кв.м. Всички офиси имат собствени санитарни възли Двоен под „линднер“, немски пожароустойчив. Мокет, „Milliken“ , със шумоабсорбираща подложка. Окачен таван с пана „екофон“, шумоабсорбиращ Алуминиева дограма “Schüco” Осветителни тела Philips – LED Независима климатизация за всеки Етаж ! Независима вентилационна система Система за контрол на достъпа , до сградата и до всички площи. Денонощна охрана На 700 метра от станции: „Софийска Света гора“ и „ Искърско Шосе“ За ваша информация, таксата поддръжка включва : ТЕХНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ ОХРАНА И РЕЦЕПЦИЯ ПОЧИСТВАНЕ и ПОДДРЪЖКА КОМУНАЛНИ РАЗХОДИ ЗА ОБЩИТЕ ЧАСТИ РАЗХОДИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И АДМИНИСТРАЦИЯ РАЗХОДИ ЗА ЗАСТРАХОВКИ, ДАНЪЦИ И ДР

Свържи се с брокер
€126

Наем

Офис / Административна

ID 96474
София - НПЗ Искър карта
30 кв.м.

Прочети още

Отдаваме под наем офис помещение, намиращо се в административна сграда в близост до Летище София. Офисът е подходящ за всякакъв вид административни и офис дейности - счетоводно обслужване, застрахователно представителство.

Свържи се с брокер
€255

Наем

Офис

ID 96106
София - Център карта
30 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем две помещения в офис, които са с обща площ от 30кв.м, Има възможност за ползване на кухня и санитарен възел. Отоплението в сградата е на ТЕЦ. Офисът е ремонтиран и добре поддържан. Подходящ за две/ три работни места.

Свържи се с брокер
€750

Наем

Четиристаен апартамент

ID 96074
София - Център карта
130 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" Ви представя просторен четиристаен апартамент със застроена площ от 130 кв.м. на бул. Витоша. Имотът е на първи висок етаж и със следното разпределение : коридор, четири отделни стаи, малка кухня, самостоятелна баня и самостоятелна тоалетна. Две тераси с гледка към вътрешен двор. Подходящ както за живеене, така и за офис дейности. Много комуникативно място, на пешеходно разстояние от две метростанции.

Свържи се с брокер
Тристаен апартамент наем €330

Наем

Тристаен апартамент

ID 89874
София - Център карта
74 кв.м.
2
2

Прочети още

Просторен, тристаен апартамент в идеален център. Находящ се в непосредствена близост до ул. "Опълченска". В близост има аптека, денонощен магазин и е на пешеходно разстояние от метростанция. Топ локация, на добра цена. Апартаментът се състои от: широко антре, просторен хол и кухня, оборудвана с всичко необходимо. Има две спални, от които има излаз към тераса. Сметките за отопление са ниски, поради разположението на апартамента. Баня и отделно, има санитарен възел. Масивни гардероби във всяка стая. Максимална сигурност, има две врати преди апартамента - входна, която е с чип и голяма метална врата, отделяща апартаментите на етажа. При интерес Николай Арсенов.

Свържи се с брокер
€260

Наем

Офис

ID 95670
София - Витоша карта
52 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага интересен имот, локацията е кв. "Витоша". Помещението се намира на партерен етаж. Статутът на имота е на офис. Има санитарен възел и склад. Отоплението е на ток. Може да се използва като склад, офис, защото е в близост до бул, "Симеоновско шосе". ID:95670

Свържи се с брокер
€700

Наем

Тристаен апартамент

ID 95582
София - Витоша карта
115 кв.м.

Прочети още

Луксозно обзаведен тристаен апартамент в тих затворен комплекс в кв. Витоша със ЗП 101кв.м. Ситуиран е на ул. Братя Чакрин. Разпределението на апартамента е: 2 непреходни спални, 2 бани с тоалетни, хол с кухненски бокс, тераса. Възможност за гараж с вътрешен достъп на цена 70 евро/месец. Локално отопление – газифициран, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Свържи се с брокер
€1 200

Наем

Четиристаен апартамент

ID 95579
София - Витоша карта
158 кв.м.

Прочети още

Луксозно обзаведен четиристаен апартамент в тих затворен комплекс в кв. Витоша със ЗП 139кв.м. Ситуиран е на ул. Братя Чакрин. Разпределението на апартамента е: 3 непреходни спални, 2 бани с тоалетни, хол с кухненски бокс, 2 тераси. Открива се прекрасна гледка към Витоша. Гараж с вътрешен достъп, включен в цената на месечния наем. Локално отопление – газифициран, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Свържи се с брокер
€33 990

Наем

Офис

ID 95122
София - Требич карта
10 000 кв.м.

Прочети още

Представям ви прекрасен имот, който се намира в село Требич. На около 10 километра от София. Имотът разполага с напълно оборудвана офисна част, както и складова. Имотът се предлага както за продажба, така и за под наем. Страхотно място за развитие на вашия бизнес. ID:95122

Свържи се с брокер
€400

Наем

Тристаен апартамент

ID 94660
София - Студентски град карта
87 кв.м.

Прочети още

Предлагаме тристаен апартамент с площ от 87кв.м. в ж.к. Студентски град. Апартаментът се намира на 6-ти жилищен етаж и е с разпределение : антре, две спални помещения, хол с кухненски бокс и баня с тоалетна. Има един балкон. Отоплява се на ток. В непосредствена близост до спирка на автобусни линии 280 и 413.

Свържи се с брокер
€3 648

Наем

Офис

ID 94630
София - Център карта
304 кв.м.

Прочети още

Представяме на Вашето внимание панорамен офис, в представителна сграда, разположен на четвърти етаж. Офисът заема целият четвърти етаж и е с площ от 304 кв.м. Всички офиси в сградата са с двоен под, окачен таван, индивидуални измервателни уреди по етажи, вентилация и климатизация. Предвидени са подови кутии за работните места. Сградата е на седем етажа и разполага със собствен паркинг на две нива. Архитектурата е изчистена и е съобразена с последните тенденции при изграждането на офиси. В сградата се предлагат още четири офисни етажа и магазин на партерно ниво. Върху наема се начислява ДДС. Такса поддръжка - 2 Евро/кв.м

Свържи се с брокер
€5 955

Наем

Офис

ID 94619
София - Център карта
425 кв.м.

Прочети още

Представяме на Вашето внимание панорамен офис, в представителна сграда, разположен на шести и седми етаж. Офисът е с площ 425 кв.м разпределени както следва: I-во ниво - /241.76 кв.м/- отворено работно пространство, санитарен възел, три тераси. II-ро ниво /183.63кв.м/ -отворено работно пространство, конферентна зала, санитарен възел, тераса. Достъпът е с вътрешна стълба. Всички офиси в сградата са с двоен под, окачен таван, индивидуални измервателни уреди по етажи, вентилация и климатизация. Предвидени са подови кутии за работните места. Сградата е на седем етажа и разполага със собствен паркинг на две нива. Архитектурата е изчистена и е съобразена с последните тенденции при изграждането на офиси. В сградата се предлагат още четири офисни етажа и магазин на партерно ниво. Върху наема се начислява ДДС. Такса поддръжка - 2 Евро/кв.м Подходящ за офис или заведение.

Свържи се с брокер
«123» 1 - 20 от 45