Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
Нов €3 000

Наем

Офис / Административна

ID 91668
Правец карта
605 кв.м.

Прочети още

Нова тухлена сграда в Софийска област, гр. Правец - Център. на 60км от София по магистрала Хемус. Сградата е със следното разпределение: Приземен етаж 120 кв.м.- две помещения. и двете имат прозорци под теракот , стени гипсокартон /било е офис и склад/ Партер 120 кв.м. едно цяло помещение с тоалетна и мивка/санитарен възел/ малък склад /било е супермаркет/лам. паркет Първи етаж 166 кв.м. едно помещение кафе и офис лам. паркет Подпокривно 200 кв.м. едно помещение има обособена кухня , съблекалня с баня и тоалетна и две тоалетни с мивка за посетители лам. паркет и теракот. Свободен паркинг до сградата, централна локация. Имота е подходящ за офис на голяма фирма, щоурум с администрация и склад, медицински център и др. ИД: 91668

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1