Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2

Наем

Двустаен апартамент

ID 89396
Шумен - Център карта
52 кв.м.
1

Прочети още

Двустаен апартамент,намиращ се в тухлена кооперация в централната част на Шумен.Жилището е обзаведено:кухня с електроуреди/печка,аспиратор,хладилник,пералня/,спалня-петкрилен гардероб,нощни шкафчета,тоалетка,трапезария-маса,столове,диван,телевизор.Отопление-климатик.В наемната цена е включено подземно паркомясто с топла връзка.Огледи по всяко време.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2