Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
13 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 13 от 13
11 €985

Наем

Склад

ID 118673
Пловдив - Индустриална зона - Север карта
321 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти "Явлена" отдава под наем складово помещение с площ 321 кв.м. Складовото помещение се намира в северната индустриална зона на гр. Пловдив в непосредствена близост до спирки на градския транспорт.

Свържи се с брокер
€4 650

Наем

Други индустриални имоти

ID 118681
Граф Игнатиево карта
930 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена ви представя помещение под наем, находящо се на много комуникативна част от главен път посока гр. Карлово. Помещението е подходящо за магазин, шоурум, търговска дейност и др., като може да бъде отвършено според изискванията на бъдещите наематели. Агенцията разполага и с други подобни имоти, за повече информация не се колебайте да ни потърсите.

Свържи се с брокер
€3 760

Наем

Склад

ID 117290
Пловдив - Индустриална зона - Изток карта
1 074 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти Явлена представя на вашето внимание хале 1074 кв. в източната промишлена зона.Халето се на мира на 2-ри етаж от 3, като е наличен товарен асансьор за ползване на собствениците му. Състои се от две големи помещения, от които едното е 248 кв.м., другото е 370 кв.м. Налични са и допълнителни обслужващи помещения като съблекални,тоалетни,складови помещения,зали за различни мероприятния - офис помещения, кетъринг зала, спортна зала и т.н. Паркирането пред халето е безпроблемно. Агенцията разполага и с други подобни обяви! Тел:0895587784

Свържи се с брокер
€2 900

Наем

Склад

ID 114880
Карлово карта
1 450 кв.м.

Прочети още

Явлена представя индустриален имот с площ 1450 кв.м. Квадратурата е разпределена в две халета - 300 кв.м. прилежащ офис, вход с рампа на две нива 200 кв.м. и 800 кв.м., столова от 150 кв. м., два обособени офиса, съблекални, санитарни възли. Имота е подходящ за склад или производствена дейност. Наличие на двор 400 кв.м. и навес 150 кв.м. Имота е оборудван с 13 климатика, окабеляване за интернет в цялата зала от 800 кв.м. подходящо за дейности в производството с дистанционно управление. Климатично пожароизвестяване и трифазен ток, нагревател в аспирацията. Паркинг за служители 1 дка. Цена с ДДС.

Свържи се с брокер
€255

Наем

Склад

ID 110652
Марково карта
120 кв.м.

Прочети още

Явлена представя помещение от 120 кв.м. в с. Марково със статут на складова база. Имота се намира на тиха улица с два входа - главен и страничен. Подходящ е както за обект с търговска цел, така и за седалище на куриерска фирма, склад за всеки бизнес с необходимост от такъв, както и производни дейности като химическо чистене, шивашко ателие, работилница и други. Наличието на вода и трифазен ток позволява всяко от изброените дейности. Отдава се на шпакловка и замазка с възможност за индивидуално поставяне на декор от всеки наемател.

Свържи се с брокер
€735

Наем

Други индустриални имоти

ID 105876
Труд карта
294 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена представя на Вашето внимание 4 халета за първи наематели със съответна площ: 294 кв.м., 317 кв.м., и две по 400 кв.м. Халетата разполагат с трифазен ток, имат 4 входа с ширина 5 м., 3 м. врати. Най-ниската височина на халето е 6 м., а най-високата 7.50 м. Използвани са термопанели за построяването им и са спазени всички изисквания за изпълнението им. Може да бъдат наети и четирите халета като едно общо с площ от 1440 кв.м. Достъп от две улици. Цената на квадратен метър е 2.5 евро. Агенцията разполага и с други подобни обяви!

Свържи се с брокер

Наем

Други индустриални имоти

ID 99358
Пловдив - Кючук Париж карта
34 000 кв.м.

Прочети още

Явлена Пловдив, предлага промишлени, складови и производствени помещения под наем в Южна инд. зона. Помещенията започват от 15 кв.м. и достигат до 2200 кв.м. Базата разполага с около 23000 кв.м. застроена площ, разположени върху парцел с площ от 34000 кв.м. Помещенията ще бъдат освежени и реновирани според нуждите на бъдещия наемател. Имота е с два вход/изхода към булеварди , парко места и озеленени площи. Супер локация за вашия бизнес!

Свържи се с брокер
€3 000

Наем

Склад

ID 98874
Пловдив - Индустриална зона - Изток карта
1 500 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви индустриално хале под наем , подходящо за производствени и складови дейности. Помещенията разполагат с трафопост , осигуряващ достатъчно електроенергия за производствена дейност. Подовите настилки са от шлайфан бетон , сградите са хидроизолирани и с поставена топлоизолация. ТИР достъп ! Наемната цена на квадратен метър е 4лв без ДДС , като квадратурата която може да се наеме е разнообразна според нужните на наемателя.

Свържи се с брокер
€700

Наем

Производствена база

ID 91389
Труд карта
2 014 кв.м.

Прочети още

Агенция ЯВЛЕНА отдава под наем парцел за производствена и складова дейност в землището на село Труд, област Пловдив. Парцелът е с площ 2014 кв.м. и 40 м. лице на пътя, ограден е от три страни с плътна ограда и от лицевата с просветна ограда. Подходящ е за всякъкъв вид складова дейност, паркинг за тирове/автомобили, автоморга. Има и трифазен ток до 15 киловата. В парцела е изграден нов офис с площ 23 кв.м, със санитарен възел и климатик. Агенцията разполага и с други подобни обяви!

Свържи се с брокер
€512

Наем

Склад

ID 85192
Пловдив - Индустриална зона – Тракия карта
200 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава складово-производствено помещение, находящо се в град Пловдив, Индустриална зона Тракия. Подходящ за офис и производствена дейност, на 2-ри етаж с площ 200 кв.м. Има обособени тоалетна и баня , помещение за почивка, офис, и малък склад. В близост има спирка на градски транспорт.

Свържи се с брокер
€850

Наем

Офис

ID 84632
Пловдив - Каменица 1 карта
140 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание необзаведен луксозен офис на тихо и спокойно място в града. Помещението е с луксозен под и таванска част, притежава и вътрешни щори на прозоречната част.На разположение са паркоместа до офиса и лесна локация до мястото. Агенцията е на разположение за оглед на мястото.

Свържи се с брокер
€960

Наем

Склад

ID 83827
Пловдив - Индустриална зона - Север карта
320 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание складово помещение от 320 кв.м и тир достъп и място за паркиране ,обезопасено с портални врати ,жива охрана ,трифазен и монофазен ток и санитарен възел. ума възможност за наемане на на офис от 60 кв. м до скада за 300 евро. Цените са без ддс.

Свържи се с брокер
помещение €1 100

Наем

Офис

ID 81461
Пловдив - Кършияка карта
275 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание офис в бизнес сграда с контролиран достъп. Офисът е на самостоятелен етаж от сградата, състои се от голямо еднопространствено помещение, два отделени офиса, две отделни помещения за съблекални, кухненски кът, собствен товарен асансьор, пет тоалетни, два асансьора в сградата.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 13 от 13