Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
6 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 6 от 6
Нов €2 600

Наем

Други бизнес имоти

ID 119181
Пловдив - Тракия карта
700 кв.м.

Прочети още

Помещението е подходящо за заведение, мед.център, козметичен център, ветеринарен магазин с клиника и фризьорски салон, магазин за дрехи, медицински център и др. разполага с два етажа по 350 кв.м. складово помещение от 50кв.м. градина от 500кв.м и детска площадка 500кв.м и свободно паркиране пред сградата

Свържи се с брокер
€4 650

Наем

Други индустриални имоти

ID 118681
Граф Игнатиево карта
930 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена ви представя помещение под наем, находящо се на много комуникативна част от главен път посока гр. Карлово. Помещението е подходящо за магазин, шоурум, търговска дейност и др., като може да бъде отвършено според изискванията на бъдещите наематели. Агенцията разполага и с други подобни имоти, за повече информация не се колебайте да ни потърсите.

Свържи се с брокер
€500

Наем

Магазин

ID 109927
Пловдив - Център карта
59 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти "Явлена" Ви предлага под наем магазин в търговски център, бяла Главна в гр. Пловдив. Магазина се състои от: едно помещения и складова част. Подовата настилка е от мрамор. Изключително удобно и комуникативно място, където може с удоволствие да развивате Вашия бизнес.

Свържи се с брокер
€562

Наем

Други бизнес имоти

ID 109198
Пловдив - Каменица 1 карта
110 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти "Явлена" представя на вашето внимание помещение под наем, 110 кв.м. статута е виенската сладкарница, находящ се в сърцето на гр. Пловдив, на оживено място. Намира се на 2 минути пешеходно разстояние до центъра на града. Разположението на помещението е в четири отделни помещения, приемна, две отделни стаи и кухня.

Свържи се с брокер
€850

Наем

Офис

ID 84632
Пловдив - Каменица 1 карта
140 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание необзаведен луксозен офис на тихо и спокойно място в града. Помещението е с луксозен под и таванска част, притежава и вътрешни щори на прозоречната част.На разположение са паркоместа до офиса и лесна локация до мястото. Агенцията е на разположение за оглед на мястото.

Свържи се с брокер
€960

Наем

Склад

ID 83827
Пловдив - Индустриална зона - Север карта
320 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание складово помещение от 320 кв.м и тир достъп и място за паркиране ,обезопасено с портални врати ,жива охрана ,трифазен и монофазен ток и санитарен възел. ума възможност за наемане на на офис от 60 кв. м до скада за 300 евро. Цените са без ддс.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 6 от 6