Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€350

Наем

Двустаен апартамент

ID 117755
Слънчев бряг - Слънчев бряг - Запад карта
61 кв.м.
1
1

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем много хубав, светъл двустаен апартамент. В близост има голям безплатен паркинг, супермаркет, автобусна спирка. Апартаментът се отдава с наличното обзавеждане и оборудване. Без домашни любимци. Сградата няма Акт 16 и е с подотчетни електромер и водомер. Електричеството в сградата е с партида на стопански цени. За повече информация - Живомир Йорданов.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1