Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€700

Наем

Тристаен апартамент

ID 78424
София - Изток карта
200 кв.м.
2

Прочети още

"Явлена" Ви предлага под наем уникален тристаен апартамент с площ от 200 кв.м. Състои се от просторна дневна с трапезария, кухня, две спални, дрешник, баня с тоалетна, тоалетна и тераса. Жилището е на шестнадесети етаж с невероятна панорама. Сграда на БОДК с контролиран достъп и денонощна охрана. Подходящ за дипломати и служители на посолства. В близост до Интерпред, немско, руско, японско посолства. За контакт 0884 608700

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1