Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€300

Наем

Едностаен апартамент

ID 101215
Несебър - Стария град карта
40 кв.м.
1

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание , голям едностаен апартамент в центъра на Стария град. Отдава се за летен сезон, в цената са включени ток, вода и кабелна. Много комуникативно място с вътрешен двор с шатра. В района има много магазини и малки ресторантчета. Цената за целия летен сезон е 3000лв.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1