Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
Къща Раковска €4 000

Наем

Заведение

ID 91779
София - Център карта
350 кв.м.

Прочети още

Къща в центъра, след основен ремонт, функционираща от години като ресторант. Имотът се намира на ул. Г. С. Раковски, до бул.Васил Левски. Къщата е със собствен двор. лице и вход откъм централната улица в района. Парцел 231 кв.м. Фасадата е в отлично състояние. Дворът е покрит и приобщен към ресторанта като зимна и лятна градина. Къщата е на два етажа - всеки с по 100 кв. м ЗП, 4 помещения, 2 антрета и тоалетна. Тавански етаж, в който е разположен офис на ресторанта, както и сутерен в които е ситуирана кухнята. Имотът се предлага празен и готов за новите си наематели, като е подходящ и за посолство, кантора, банков офис. При интерес Главен офис Явлена.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1