Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€87

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 121844
Бургас - Възраждане карта
17 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава самостоятелен гараж във вътрешен двор на кооперация в кв. Възраждане, ул. Гладстон в пресечка с ул. Васил Левски. Гаражът е с ПВЦ стабилна врата, а двора на кооперацията е с контролиран достъп. Може да се ползва както за гараж, така и за склад.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1