Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
4 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 4 от 4
1 €105

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 84821
София - Лозенец карта
18 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага гараж, изключително удобен за паркиране, с достатъчно свободно място за складиране на зимни/летни гуми и други консумативи. Пространството в гаража позволява едновременно паркиране на автомобил и велосипед безпроблемно. Към него има ток и вода.

Свържи се с брокер
€3 150

Наем

Склад

ID 83827
Пловдив - Индустриална зона - Север карта
1 280 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание складово помещение от 630 кв.м с 650 кв.м площ към склада за бусове и тир достъп и място за паркиране ,обезопасено с портални врати ,жива охрана ,трифазен и монофазен ток и санитарен възел. ума възможност за наемане на на офис от 60 кв. м до скада за 300 евро. Цените са без ддс.

Свържи се с брокер
€300

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 70257
София - Докторски паметник карта
17 кв.м.

Прочети още

Светъл гараж пред АГ болница Шейново в Зелена паркинг зона – улица "Шейново" 22. Гаражът е в добро състояние. До момента е използван за офис. Има електричество, парно, топла и студена вода и мръсен канал. Към момента има мивка и възможност за лесно обособяване на напълно функционално санитарно помещение. Гаражът се затваря с PVC витрина и допълнителна масивна дървена врата. Помещението може да се използва като офис, магазин или само като гараж, в който случай имотът реално би предоставил паркоместа за 3 коли. Ценен имот, предвид силно лимитираните възможности за паркинг в Докторската градина и големия човекопоток в района.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 4 от 4