Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€128

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 88074
Бургас - Лазур карта
18 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем самостоятелен гараж в ж.к. Лазур. Площта му е 18 кв. м и разполага с канал, има електричество, мивка и паркинг отвън, който може да се ползва свободно. Възможен е коментар по цената. Освежаване може да се направи за сметка на наема. Може да се използва и за друга дейност. КЛЮЧ В ОФИСА! Код на офертата ID 88074, брокер Теодора Димитрова.

Свържи се с брокер
€102

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 87702
Варна - Гръцка махала карта
15 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена ви предлага подземен гараж, състоящ се от 4 броя паркоместа по 15кв.м; Намира се в Синя зона, ид.център, в непосредствена близост до подлез Шипка, Шишковата градина, редица офиси и търговски учреждения. Гаражът е оборудван с електрохидравличен подемник и има добра аспирация. Максимално допустима дължина на превозните средства е 4,70м. В цената е включена такса поддръжка на поддемника и изразходваната ел.енергия в обекта. Обявената цена е за 1бр.паркомясто.

Свържи се с брокер
€77

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 87165
Варна - ВИНС карта
15 кв.м.

Прочети още

ОПИСАНИЕ: Предлагаме Ви подземен гараж в нова сграда близо до ВИНС. Достъпът е с платформа. Размерите са 5 метра на 3 метра, а височината е 2.10 м. Има и още 3 кв.м , които могат да се ползват за гуми или велосипеди. ЛОКАЦИЯ: На пет минути пешеходно разстояние от ВИНС, близо до ул.'Васил Друмев'.

Свържи се с брокер
€3 150

Наем

Склад

ID 83827
Пловдив - Индустриална зона - Север карта
1 280 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание складово помещение от 630 кв.м с 650 кв.м площ към склада за бусове и тир достъп и място за паркиране ,обезопасено с портални врати ,жива охрана ,трифазен и монофазен ток и санитарен възел. ума възможност за наемане на на офис от 60 кв. м до скада за 300 евро. Цените са без ддс.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5