Търсенето на обзаведени апартаменти под наем се засилва в последните години. Разгледайте офертите, които ви предлагаме на yavlena.com.

Свържете се с някой от офисите ни в страната, за да получите професионална помощ при намирането на вашия нов дом. Уточнете какви са вашите изисквания при търсенето на апартаменти под наем. Наш опитен брокер ще проучи пазара и предлаганите апартаменти под наем, за да намери този, който отговаря на тях. Заедно ще направите огледи на избраните апартаменти под наем, докато не откриете точно това, което ви е нужно.

Професионалната ни помощ при търсене на апартамент под наем включва проверка на собствеността на избрания от вас имот, договаряне на условията по договора за наем и изготвянето му, като при нужда можем да съдействаме и за вписване и нотариална заверка на договора за наем на апартамента.

Доверете ни се и ще получите професионално обслужване в процеса на намиране на оптималния за вас имот под наем!

Виж повече
4 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 4 от 4
€100

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 67269
София - Лозенец карта
20 кв.м.

Прочети още

Гаражът е в двор на кооперация на ул. "Крум Попов", в много добро състояние. Подходящ е за кола със среден размер. Вратата е с дистанционно отваряне. Депозитът е в размер на шест месечни наема, които са гаранция за автомата на вратата. Оф.60639

Свържи се с брокер
€153

Наем

Магазин

ID 69593
Шумен карта
50 кв.м.

Прочети още

Търговско помещение в района на Томбул джамия с квадратура 50 кв.м и височина 3 м. Наличие на санитарен възел и климатик. Подовата настилка е теракота. Помещението е подходящо както за магазин така и за склад поради наличие на паркинг.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 4 от 4