Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€1 500

Наем

Други индустриални имоти

ID 125372
София - Орландовци карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем открита заградена индустриална площ. Асфалтиран достъп с тир паркинг. Възможност за ползване на мотокар. Изключително удобен достъп по Северната скоростна тангента. Мястото ще бъде оборудвано и подготвено спрямо изискванията на клиента.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3