Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€1 500

Наем

Други индустриални имоти

ID 125372
София - Орландовци карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем открита заградена индустриална площ. Асфалтиран достъп с тир паркинг. Възможност за ползване на мотокар. Изключително удобен достъп по Северната скоростна тангента. Мястото ще бъде оборудвано и подготвено спрямо изискванията на клиента.

Свържи се с брокер
€1 600

Наем

Парцел

ID 112673
София - Горубляне карта
1 800 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви парцел под наем, с площ от 1800 кв.м, находящ се в жк. Горубляне, в общ, облагороден двор. Осигурени са ток и вода, санитарен възел и малък офис за бъдещите ползватели. Имотът се отдава самостоятелно, като има опция да бъде разделен на 2 по-малки парцела с площ от по 900 кв.м и лице и самостоятелен достъп към улицата. Парцелът е подходящ за автокъща, с видимост и достъп от улица. Обявената цена е без ДДС. За допълнителна информация и огледи - Ралица Николова.

Свържи се с брокер
€700

Наем

Производствена база

ID 91389
Труд карта
2 014 кв.м.

Прочети още

Агенция ЯВЛЕНА отдава под наем парцел за производствена и складова дейност в землището на село Труд, област Пловдив. Парцелът е с площ 2014 кв.м. и 40 м. лице на пътя, ограден е от три страни с плътна ограда и от лицевата с просветна ограда. Подходящ е за всякъкъв вид складова дейност, паркинг за тирове/автомобили, автоморга. Има и трифазен ток до 15 киловата. В парцела е изграден нов офис с площ 23 кв.м, със санитарен възел и климатик. Агенцията разполага и с други подобни обяви!

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5