Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€4 296

Наем

Парцел

ID 80836
Хераково карта
8 403 кв.м.

Прочети още

Наем на УПИ с площ 8403 кв.м., правоъгълна форма, с лице 77 м. на главния път Е-80, в с. Хераково. Имотът е равен, със сондаж, електрозахранване - в непосредствена близост. Имотът е с преназначение за офиси, складове и логистика. Дългосрочно отдаване.

Свържи се с брокер
€1 280

Наем

Парцел

ID 63000
София - Студентски град карта
2 500 кв.м.

Прочети още

Отдава се урегулиран парцел с лице на ул. "Георги Русев", на втора линия на бул. "Симеоновско шосе". Има ток и вода. Паrцелът е на втора линия спрямо бул. "Симеоновско шосе". Пред него с лице на булеварда се отдава и още един парцел с площ 800 кв.м. и наем 1600 Евро. Могат да се наемат както заедно, така и поотделно. Върху обявената цена се начислява ДДС. Оф. 70147

Свържи се с брокер
€485

Наем

Други индустриални имоти

ID 77411
Варна - МЕТРО карта
54 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви помещение за ремонт и сервиз на автомобили, находящ се в гр. Варна, бул. "Цар Освободител", в непосредствена близост до светофара след Метро /посока Аксаково/, главна търговска и транспортна улица. На втора линия, с добър достъп. Състои се от сервизна клетка и санитарен възел с двор към него 1 дка. Сградата е ново строителство. Обявената цена е с ДДС!

Свържи се с брокер
€360

Наем

Парцел

ID 74746
София - Левски Г карта
700 кв.м.

Прочети още

Парцелът се намира на бул. "Владимир Вазов" в близост до кръстовищата между църквата и представителството на "Сузуки". Представлява правоъгълна равна площ, подходяща за открит склад, авто къща или друга дейност, която изисква външна площ. Има ток и вода. Достъп през локална улица. оф. № 70151

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5