Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€1 740

Наем

Земеделска земя

ID 82286
Пловдив - Индустриална зона - Север карта
17 002 кв.м.

Прочети още

Представяме на Вашето внимание масив от земеделска земя - 17 дка, с начин на трайно ползване - нива, находяща се в местността Г.К.шосе - ЖПЛ. Карлово, в землището на гр. Пловдив. Земята е обработваема /шеста категория/ и се намира в близост до напоителен канал. Посочената цена е за годишен наем. Би могло да се направи разумен коментар на цената за дългосрочен договор.

Свържи се с брокер
€965

Наем

Парцел

ID 82285
Пловдив - Кършияка карта
2 759 кв.м.

Прочети още

Представяме на Вашето внимание парцел в землището на град Пловдив, на север от река Марица, в близост до жилищен комплекс "Марица гардънс". Предназначен е за жилищно строителство - средно застрояване /от 10 до 15 м./, с плътност на застрояването 70, кинт - 2. През парцела минава път, който го дели в съотношение 1/2. Отдава се под наем за дългосрочен договор, или се предлага за строителство срещу обезщетение, по договаряне.

Свържи се с брокер
€4 296

Наем

Парцел

ID 80836
Хераково карта
8 403 кв.м.

Прочети още

Наем на УПИ с площ 8403 кв.м., правоъгълна форма, с лице 77 м. на главния път Е-80, в с. Хераково. Имотът е равен, със сондаж, електрозахранване - в непосредствена близост. Имотът е с преназначение за офиси, складове и логистика. Дългосрочно отдаване.

Свържи се с брокер
€485

Наем

Други индустриални имоти

ID 77411
Варна - МЕТРО карта
54 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви помещение за ремонт и сервиз на автомобили, находящ се в гр. Варна, бул. "Цар Освободител", в непосредствена близост до светофара след Метро /посока Аксаково/, главна търговска и транспортна улица. На втора линия, с добър достъп. Състои се от сервизна клетка и санитарен възел с двор към него 1 дка. Сградата е ново строителство. Обявената цена е с ДДС!

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5