Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
36 резултата Разширено търсене
«12» 1 - 20 от 36
€850

Наем

Производствена база

ID 132410
Варна - Победа карта
1 031 кв.м.

Прочети още

Само от Явлена! Производствена база с административна част със ЗП 140,4 кв.м. и РЗП 268,3 кв.м., заедно с парцела, върху който е построена с площ от 1031 кв.м. Имотът е с контролиран достъп, голям подземен склад и работни навеси. Сградата е с предназначение "База за промишлена автоматика".

Свържи се с брокер

Наем

Склад

ID 131986
Пловдив - Кючук Париж карта
23 000 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена Отдава под наем от 20 кв.м. до 2300кв.м: промишлени, складови, производствени помещения, офиси, игрални зали, спортни зали, за научно образователни цели, малки работилници, леки производства и други.Базата разполага с около 23000 кв.м. застроена площ, разположени върху парцел с площ от 34000 кв.м. Помещенията ще бъдат освежени и реновирани според нуждите на бъдещия наемател. Имота е с два вход/изхода към булеварди , парко места и озеленени площи. Супер локация за вашия бизнес! На добра, комуникативна и предпочитана част на гр.Пловдив, а именно в индустриална зона на кв.Кючук Париж за повече информация не се колебайте да ме потърсите: 0895/587 784

Свържи се с брокер
€1 100

Наем

Склад

ID 131595
Пловдив - Южен карта
510 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти "Явлена" Пловдив отдава под наем складова база находяща се на Коматевско шосе, ул. Карлъка ( бившия слад за едри материали на магазин Маркита). За повече информация се свържете с нас.

Свържи се с брокер
€1 280

Наем

Други индустриални имоти

ID 131553
Равно поле карта
4 000 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем 4000 м2. в с. Равно поле, община Елин Пелин, на 10 км. от София. Разрешението за ползване е за автотракторно стопанство. Може да се ползва за ТИР паркинг, складова база и др. Имота е равен с правоъгълна форма с размери 135/30 м., ограден, с осветление и видеонаблюдение. В имота има 3 контейнера и един офис, които е с климатик и място за почивки. Ток, вода от собствен водоизточник, канал, тоалетна, душ. Настилка от трошен камък и отгоре ронен асфалт.

Свържи се с брокер
€13 500

Наем

Други индустриални имоти

ID 131195
Пловдив - Индустриална зона – Тракия карта
2 200 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви, складова-производствена база с площ 2200 кв.м., находяща се на Асеновградско Шосе №1. Състои се от голямо помещение със светла височина от 7 м., кран с товароподемност от 5 тона и достатъчно голяма врата за да влезе камион, седем склада с височина 4,5 метра, 4 офиса, стая за почивка на персонал, две тоалетни и баня. Мощността с която се захранва базата е 15 MWh, което предразполага да се използва и за производствена дейност. Офертната цена е без ДДС

Свържи се с брокер
€200

Наем

Офис

ID 130024
Варна - Колхозен пазар карта
28 кв.м.

Прочети още

Търговско помещение 28 кв.м. на Колхозен пазар. Улица "Доспат" на ъгъла с "Хан Маламир". Партер, състои се от търговска зала 20 кв.м., коридор - склад и комбиниран санитарен възел. Лице 4 метра. Отопление с климатик. Статут офис. Отдава се дългосрочно.

Свържи се с брокер
€2 250

Наем

Склад

ID 129725
София - Лагера карта
550 кв.м.

Прочети още

Складова база в градската част, срещу Гараж Земляне. Складовата база е с няколко склада, има удобен достъпи за ТИР. Охрана, места за паркитане. Вътрешната височина е 6 м. Шлайф бетон, ремонтиран вътрешен офис, вода и санитарен възел. Вътрешна рампа за обслужване с електромотокари. ДДС и таксата за общите части са допълнително. Подходящ за съхранение и чисто производство.

Свържи се с брокер
€255

Наем

Магазин

ID 128756
Варна - Зимно кино Тракия карта
58 кв.м.
1

Прочети още

Само от Явлена - магазин (търговско помещение) под наем на ул. Хаджи Стамат до училището и на метри от Г. Бенковски. 58 кв.м. на две нива - търговска част 30 кв.м. и склад и санитарен възел в сутерена. Подходящ за различни дейности. Наем 600 лв, отдава се дългосрочно.

Свържи се с брокер
€770

Наем

Други бизнес имоти

ID 128677
Варна - Колхозен пазар карта
80 кв.м.

Прочети още

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР!!! Предлагаме Ви, възможност да започнете денталната си практика веднага. Клиниката е разположена в изключително оживения район на Колхозен пазар, на партерно ниво с лице на улица. Състои се от три самостоятелни кабинета с обща чакалня и сервизни помещения. Разполага с всички документи и статут, необходими за дейността, както и цялото оборудване, което включва: три стоматологични стола, стерилизатор, климатици, работни шкафове и др. Площта на центъра е 80 кв.м., разполага с маза в която се помещават генераторите, едно паркомясто във вътрешен двор, както и СОТ система. За по-добра ориентация ви предоставяме схема на обекта и реални снимки. Осигуряваме бързи и лесни огледи. Наем 1000 евро.

Свържи се с брокер
€2 560

Наем

Склад

ID 125708
Благоевград - Втора промишлена зона карта
2 000 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага хале под наем и за продажба в промишлената зона - Покровнишко шосе, на около 4 км от границите на града. Сградата е сгобяема стоманобетонова едноетажна, с носещ стоманобетонов скелет - колони, греди и оградена с тухлени стени. Представлява еднообемно помещение с размери 110,00 м - дължина, 18,00 м - широчина и светла височина 12,00 м. Има изградени електрическа и водопроводна инсталации. Обявената цена е без включен ДДС.

Свържи се с брокер
€1 050

Наем

Офис

ID 94401
София - Симеоново карта
266 кв.м.

Прочети още

Помещение в тухлена сграда с акт16 и лице на бул. Симеоновско шосе с площ : 266кв.м. (ЗП: 235кв.м.) с парко места пред входа. Разпределение: Търговско помещение(шоурум), 4 отделни складови/работни помещения, баня с тоалетна. Подходящо за офис, магазин фитнес, мед .клиника и ветеринар. (yavlenaCOM/94401).

Свържи се с брокер
€190

Наем

Офис

ID 127661
София - Редута карта
20 кв.м.

Прочети още

"Явлена Изток" отдава под наем търговско помещение в кв.Редута. Помещението се намира на партерно ниво с лице на ул.Попова шапка. Района се характеризира с множество търговски обекти и голям човекопоток. Площ 20кв.м., санитарен възел, индивидуално отопление. Подходящо е за офис, EasyPay, студио за татуировки, магазин"handmade", магазин за цветя, био магазин,студио за маникюр и др.

Свържи се с брокер
€2 793

Наем

Склад

ID 127095
Варна - Западна промишлена зона карта
607 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава склад под наем. Складът е разположен в западна промишлена зона. Площта на имота е 1800 кв.м. и е висок 6,5м. Разполага с 4 (четири) ролетни врати. Парцелът има собствен вход за наемателите с контрол на достъпа. Към склада има и офис. За всяка врата има отделен електромер с цел икономия на енергията. Настилката е 2 0см. шлайфан бетон. Разполага със собствен трафопост. Има димни клапани, които се отварят при пожар. Множество паркоместа в парцела, около склада. Има достъп за едрогабаритни камиони. Локализиран е непосредствено до летище, бул. "Владислав Варненчик", магистрала "Хемус" и околовръстен път, водещ към пристанището. Цената е 9.00 (девет) лева на кв.м. без ДДС. При интерес от Ваша страна позвънете в наш офис, като посочите номер по ID:127095.

Свържи се с брокер
€8 100

Наем

Склад

ID 127094
Варна - Западна промишлена зона карта
1 800 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава склад под наем. Складът е разположен в западна промишлена зона. Площта на имота е 1800 кв.м. и е висок 6,5м. Разполага с 4 (четири) ролетни врати. Парцелът има собствен вход за наемателите с контрол на достъпа. Към склада има и офис. За всяка врата има отделен електромер с цел икономия на енергията. Настилката е 2 0см. шлайфан бетон. Разполага със собствен трафопост. Има димни клапани, които се отварят при пожар. Множество паркоместа в парцела, около склада. Има достъп за едрогабаритни камиони. Локализиран е непосредствено до летище, бул. "Владислав Варненчик", магистрала "Хемус" и околовръстен път, водещ към пристанището. Цената е 9.00 (девет) лева на кв.м. без ДДС. При интерес от Ваша страна позвънете в наш офис, като посочите номер по ID:127094.

Свържи се с брокер
€3 500

Наем

Магазин

ID 126583
София - Студентски град карта
323 кв.м.
1

Прочети още

Явлена отдава Екзсклузивно под НАЕМ търговско помещение(магазин/шоурум) в кв. Студентски град, на метри от НСА и Зимен дворец, с лице на ул. Проф. д-р Иван Странски. Помещението е със статут на магазин и има ЗП от 281кв.м. и площ с ОЧ 323кв.м. Обекта е разпознаваем с големи витрини към улицата, голяма търговска част и склад. За повече информация и оглед Борис Колев ID 126583

Свържи се с брокер
€4 000

Наем

Склад

ID 123492
Костинброд карта
2 000 кв.м.

Прочети още

Явлена Ви представя промишлено помещение/склад под наем, намиращо се в гр. Костинброд. Помещението се състои от: хале с обща площ от 2000 кв.м. Достъпът е посредством две врати на кота 0 с големина от 3.00/3.00 м. Под - бетон. Има изградени две санитарни помещения със стаи за почивка на персонал. Има възможност за изграждане на офис в халето, както и стелажиране в средната част. Сградата е от стоманобетон и термо панел. Сградата е след основен ремонт. Възможност за паркиране. Без такса подръжка. В близост до градски транспорт. Предимства: комуникативно местоположение, контрол на достъпа. Подходящо за: всякакъв тип производствена дейност, склад.

Свържи се с брокер
«12» 1 - 20 от 36