Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€1 700

Наем

Склад

ID 68662
Несебър - Черно море карта
420 кв.м.

Прочети още

Самостоятелни складови помещения находящи се на много комуникативно място. Районът е застроен предимно с представителни магазини с просторни складови площи. В имота има паркинг с подход за ТИР. Отдават се три отделни складови помещения : 1. Склад със самостоятелна рампа - 420 кв. м площ - 1700 евро месечен наем 2. Склад със самостоятелна рампа - 70 см. височина + офис помещение, с площ 135 кв. м. - 608 Е месечен наем 3. Склад с площ 90 кв. м. - 405 Е месечен наем В базата е изградена офис-сграда, където има възможност за наемане на офисни помещения и обзаведени апартаменти.Складове, находящи се в складова база - видеонаблюдение, система за пожароизвестяване за цялата сграда, в която се намира обектът. ПРЕДИМСТВА: Намира се на комуникативно място Отлично поддържана складова база Подходящ за съхранение на различни асортименти ТИР подход Удобна локация

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1