Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
63 резултата Разширено търсене
«1234» 1 - 20 от 63
Нов €307

Наем

Офис

ID 117174
Бургас - Център карта
53 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно предложение! "Явлена" отдава помещение в центъра на гр. Бургас, в района на "Часовника" и Община Бургас. Имотът се състои от коридор (чакалня), работно помещение с климатик и кухня, тераса и санитарен възел с бойлер. Подходящ за офис, адвокатска или нотариална кантора, лекарски кабинет и др. Обектът е позициониран на втори етаж в офис-сграда с контролиран достъп и асансьор. Отдава се дългосрочно. Код на имота: 117174, П. Атанасова.

Свържи се с брокер
Нов €280

Наем

Офис

ID 127661
София - Редута карта
20 кв.м.

Прочети още

"Явлена Изток" отдава под наем търговско помещение в кв.Редута. Помещението се намира на партерно ниво с лице на ул.Попова шапка. Района се характеризира с множество търговски обекти и голям човекопоток. Площ 20кв.м., санитарен възел, индивидуално отопление. Подходящо е за офис, EasyPay, студио за татуировки, магазин"handmade", магазин за цветя, био магазин,студио за маникюр и др.

Свържи се с брокер
€500

Наем

Други индустриални имоти

ID 126551
Варна - Аспарухово карта
450 кв.м.

Прочети още

Явлена представя на Вашето внимание хале, което се отдава под наем. В непосредствена близост до центъра на кв. Аспарухово. Халето е с височина 4м. и обща площ около 300 кв.м. Разполага с офисна част със санитарен възел, собствени партиди за вода и електроенергия, включително и трифазен ток. Удобен достъп, подходящ за големи камиони, в близост до главни пътни артерии. Целият имот е отличен за инвестиция. Наоколо има действащи производствени и складови бази.

Свържи се с брокер
€2 750

Наем

Склад

ID 127095
Варна - Западна промишлена зона карта
607 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава склад под наем. Складът е разположен в западна промишлена зона. Площта на имота е 1800 кв.м. и е висок 6,5м. Разполага с 4 (четири) ролетни врати. Парцелът има собствен вход за наемателите с контрол на достъпа. Към склада има и офис. За всяка врата има отделен електромер с цел икономия на енергията. Настилката е 2 0см. шлайфан бетон. Разполага със собствен трафопост. Има димни клапани, които се отварят при пожар. Множество паркоместа в парцела, около склада. Има достъп за едрогабаритни камиони. Локализиран е непосредствено до летище, бул. "Владислав Варненчик", магистрала "Хемус" и околовръстен път, водещ към пристанището. Цената е 9.00 (девет) лева на кв.м. без ДДС. При интерес от Ваша страна позвънете в наш офис, като посочите номер по ID:127095.

Свържи се с брокер
€8 100

Наем

Склад

ID 127094
Варна - Западна промишлена зона карта
1 800 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава склад под наем. Складът е разположен в западна промишлена зона. Площта на имота е 1800 кв.м. и е висок 6,5м. Разполага с 4 (четири) ролетни врати. Парцелът има собствен вход за наемателите с контрол на достъпа. Към склада има и офис. За всяка врата има отделен електромер с цел икономия на енергията. Настилката е 2 0см. шлайфан бетон. Разполага със собствен трафопост. Има димни клапани, които се отварят при пожар. Множество паркоместа в парцела, около склада. Има достъп за едрогабаритни камиони. Локализиран е непосредствено до летище, бул. "Владислав Варненчик", магистрала "Хемус" и околовръстен път, водещ към пристанището. Цената е 9.00 (девет) лева на кв.м. без ДДС. При интерес от Ваша страна позвънете в наш офис, като посочите номер по ID:127094.

Свържи се с брокер
€400

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 126656
Варна - Изгрев карта
50 кв.м.

Прочети още

Явлена продава гараж във вътрешен двор в жилищна сграда, квартал Изгрев в близост до бул. " Христо Смирненски". Със застроена площ 50 кв.м., с ток, вода и мръсен канал, две клетки, подемник и 3 т. лебедка.

Свържи се с брокер
€677

Наем

Склад

ID 126588
Велики Преслав - Център карта
530 кв.м.

Прочети още

Отдават се помещения в производствена база в град Велики Преслав! Помещенията са с различна квадратура. Разполагат с отделни електрически табла. Има възмостност за обединение на помещенията, както и престроктуриране на отделни клетки. Базата разполага и с гаражи! Наем на помещение около 200 кв.м. – 255 euro! Наем на помещение около130 кв.м. – 166 euro! Има възможност и за закупуване при интерес!

Свържи се с брокер
€3 500

Наем

Магазин

ID 126583
София - Студентски град карта
323 кв.м.
1

Прочети още

Ексклузивно! Явлена отдава под НАЕМ търговско помещение(шоурум) в кв. Студентски град, на метри от НСА и Зимен дворец, с лице на ул. Проф. д-р Иван Странски. Помещението е със статут на магазин и има ЗП от 281кв.м. и площ с ОЧ 323кв.м. Големи витрини към улицата, голяма търговска част и 55кв.м. склад. Наемната цена е 3500евро без ДДС. За повече информация и оглед Борис Колев ID 126583

Свържи се с брокер
€13 500

Наем

Склад

ID 91367
София - Враждебна карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Склад с площ от 3000кв.м, построен по италианска технология, в района на "Ботевградско шосе" и "Околовръстен път". Месечният наем е 4.5 евро/кв.м минималната площ, като част от склада , която може да се наеме е с площ от 2250 кв.м. Складът се предлага на шлайфан бетон, покрив с естествено осветление, стени с 20 см топлоизолация, като допълнително може да се постави офис в него или да се наеме офис в съседна офис сграда. ТИР -достъп. Офертната цена е без вкл. ДДС.

Свържи се с брокер
€1 500

Наем

Други индустриални имоти

ID 125372
София - Орландовци карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем открита заградена индустриална площ. Асфалтиран достъп с тир паркинг. Възможност за ползване на мотокар. Изключително удобен достъп по Северната скоростна тангента. Мястото ще бъде оборудвано и подготвено спрямо изискванията на клиента.

Свържи се с брокер
€4 000

Наем

Други индустриални имоти

ID 123528
Варна - МЕТРО карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага парцел от 4000 кв.м. с отлична локация и достатъчно площ, която може да бъда наета за различни нужди. В имота има обособени офиси, санитарно помещение и навеси. Има опция за разделяне на площите. Наемната цена е 2 лв. на кв.м

Свържи се с брокер
€4 000

Наем

Склад

ID 123492
Костинброд карта
2 000 кв.м.

Прочети още

Явлена Ви представя промишлено помещение/склад под наем, намиращо се в гр. Костинброд. Помещението се състои от: хале с обща площ от 2000 кв.м. Достъпът е посредством две врати на кота 0 с големина от 3.00/3.00 м. Под - бетон. Има изградени две санитарни помещения със стаи за почивка на персонал. Има възможност за изграждане на офис в халето, както и стелажиране в средната част. Сградата е от стоманобетон и термо панел. Сградата е след основен ремонт. Възможност за паркиране. Без такса подръжка. В близост до градски транспорт. Предимства: комуникативно местоположение, контрол на достъпа. Подходящо за: всякакъв тип производствена дейност, склад.

Свържи се с брокер
«1234» 1 - 20 от 63