Търсенето в секцията за наеми на имоти (апартаменти, къщи, заведения, земеделски земи, офиси, магазини, аптеки, гаражи, ресторанти или складове) в yavlena.com е лесно и удобно.

Първо изберете типа имот: предлагаме наеми на жилища, бизнес имоти – офиси, магазини, индустриални имоти, складове и дори парцели.

После добавете следващия филтър, по който можете да търсите информация за наеми на сайта ни – местоположение. Посочете тази област от страната, която ви интересува. Представени са всички големи градове в България.

Можете да търсите и оферти за наеми по квадратура на имота – стаи, студия, едностайни, двустайни, тристайни или многостайни апартаменти, къща или етажи от къщи, гаражи, дори паркоместа. Постарали сме се да ви предложим максимален избор от всички типове имоти под наем.

За повечето ни клиенти атрактивна инвестиция е и закупуването на жилище с цел печалба от наеми. Причина за това е нарастващото търсене на жилища и търговски помещения под наем, както и по-високата доходност от наеми спрямо тази от банкови депозити.

Набележете офертите, които ви интересуват и се свържете с нашите брокери на недвижими имоти, за да организират оглед за вас. Ако пък отдавате имот под наем, те ще ви помогнат да си намерите дългосрочни наематели.

Свържете се с нас!

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€2 000

Наем

Други индустриални имоти

ID 99185
София - Манастирски ливади - Запад карта
350 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем складово помещение с площ 350 кв.м., подходящо за автосервиз, с високи тавани – 6-8 м., има канал, широки и високи портални врати, място за подемна машина. Към това помещение има офис с приемна и санитарен възел -50 кв.м. Помещенията са на приземен етаж и има прилежащ двор с площ 120 кв.м. с възможност за паркиране на 5 автомобила. Предложеният имот се намира в един от най-престижните райони на гр. София, на удобна локация до бул. "България", околовръстен път, ж.к. "Манастирски ливади" и ул. "Тодор Каблешков". Наемна цена – 2000 Евро без ДДС!

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1