Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
Нов €307

Наем

Офис

ID 117174
Бургас - Център карта
53 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно предложение! "Явлена" отдава помещение в центъра на гр. Бургас, в района на "Часовника" и Община Бургас. Имотът се състои от коридор (чакалня), работно помещение с климатик и кухня, тераса и санитарен възел с бойлер. Подходящ за офис, адвокатска или нотариална кантора, лекарски кабинет и др. Обектът е позициониран на втори етаж в офис-сграда с контролиран достъп и асансьор. Отдава се дългосрочно. Код на имота: 117174, П. Атанасова.

Свържи се с брокер
€1 267

Наем

Офис

ID 126878
София - Летище София карта
176 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем офис площи с отворени работни пространства в бизнес сграда на ключов булевард в района на Аерогара София. В близост до метростнация, на 12 минути). Сградата предлага охраняем паркинг, заведение за хранене, контрол на достъпа, видеонаблюдение, високоскоростен интернет, управление на общи части. На разположение на наемателите са: климатизация, с възможност за индивидуално управление. Възможност на допълнително наемане на: складови площи и паркоместа. Офис 3 - 176 кв.м. - месечен наем в размер на 1267,2 евро. Офис 4 - 225 кв.м. - месечен наем в размер на 1620 евро. Обявените цени са с вкл. ДДС. При интерес позвънете в наш офис, като посочите номер по ID: 126878

Свържи се с брокер
Офис €2 492

Наем

Офис

ID 98900
София - Летище София карта
346 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем офис площ 340 кв.м с отворени работни пространства и складова площ 330кв.м. в бизнес сграда на ключов булевард (метростнация 12 минути), в района на Аерогара София. Сградата предлага охраняем паркинг, заведение за хранене, контрол на достъпа, видеонаблюдение, високоскоростен интернет, управление на общи части. На разположение на наемателите са: климатизация, с възможност за индивидуално управление. Възможност на допълнително наемане на паркоместа. Офис 1- 346 кв.м. - 2491,2 Е/месечен наем. Склад 330кв.м. - 1782Е/месечен наем. В бизнесградата на същият етаж се предлагат още офис помещения. Обявените цени са с вкл. ДДС!

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3