Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
4 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 4 от 4
€850

Наем

Заведение

ID 84397
Несебър - Център карта
42 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага на Вашето внимание търговски обект под наем срещу парка в централната част на Несебър, с лице на оживена улица, което е работело като заведение за бързо хранене. Състои се от търговска зала и кухненски блок, пред него на тротоара има място за поставяне на маси. Отдава се под наем с наличното оборудване - фурна за пици, дюнер-машина, хладилници, хот-дог-машина, тестомесачка и др. Цената за отдаване под наем за сезона е 10 000 лева.

Свържи се с брокер
€282

Наем

Магазин

ID 83400
Поморие - Старият град карта
48 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага, магазин на оживена улица в близост да общината в централната част на гр. Поморие. Помещението e просторно и светло. Търговската площ е 38 кв.м., с лице към улицата 7 м., и има напълно оборудвана баня с тоалетна. Подходящо е за офис, за магазин или салон за масажи. Минималния срок за наемане е 4 месеца. Код - РN 01478

Свържи се с брокер
€350

Наем

Магазин

ID 83363
Несебър - Център карта
70 кв.м.
1

Прочети още

Агенция '' Явлена'' ви представя магазин в близост до училище и детска градина. Имота е разположен в централната част на Новия град . Района е с голям човекопоток. Имота е на две нива първи етаж търговка част, втори етаж складово помещение и баня с тоалетна. Помещението е подходящо за различни типове дейност.Магазина е с големи витрини и след основен ремонт. Може да се започне дейност веднага.

Свържи се с брокер
€167

Наем

Магазин

ID 82943
Поморие - Старият град карта
76 кв.м.
2

Прочети още

Явлена предлага магазин под наем до плажа. Магазинът има 3 входа, над 12 м лице на две улици, два санитарни възела, два склада. Намира се на партерен етаж, подходящ за сезонно ползване. Досега е работил като магазин за козметика в комбинация с плажни стоки. Има климатик, аларма, а оборудването се договаря допълнително. Магазинът се отдава както целогодишно така и сезонно. Цената е за годишен наем. Код ПН01455 брокер Попова

Свържи се с брокер
«1» 1 - 4 от 4