Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€403

Наем

Офис

ID 81935
Варна - Базар Левски карта
96 кв.м.

Прочети още

Представяме на Вашето внимание, офис находящ се в широкия център на гр.Варна, в непосредствена близост до Майчин дом, ул."Д-р А.Железкова", бензиностанция, редица търговски обекти, заведения, градини и др. Имотът се намира в сграда със смесено предназначение - ново строителство, със самостоятелен вход от улицата. Състои се от преддверие със санитарен възел и килер на първо ниво, а на второ ниво са разположени: чакалня, голяма зала и кабинет. В голямата зала е обособен кухненски бокс за отдих на персонала. Отопление и охлаждане - климатици. Напълно завършено, готово за нанасяне. Подходящо за всякакъв вид офис дейност - счетоводна или адвокатска кантора, IT дейност, подбор на персонал, козметични процедури и др.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1